Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj sfâşietor postat după moartea iubitei lui Andrei Găluţ! Ce a apărut pe pagina de Facebook a Mădălinei

Publicat:

Vestea mortii , iubita lui solistului de la "Goodbye to Gravity", a cazut ca un trasnet. Sora tinerei este sfâsiata de durere, impresionandu-i pâna la lacrimi pe prieteni cu cuvintele adresate surorii ei care a depus armele în fata mortii.

Dana, sora iubitei lui , a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care-i anunta pe prietenii acesteia ca Madalina a pierdut lupta cu moartea. Tânara i-a facut si o declaratie de dragoste surorii ei, declarându-i dragostea si multumindu-i ca a facut parte din viata ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soțul Ancai Molnar, mesaj sfașietor dupa moartea make-up artistului! Barbatul e distrus de durere: "Sunt convins ca..." / FOTO

18:40, 11.06.2024 - Vestea ca Anca Molnar, tanara cunoscuta drept make-up artistul vedetelor, s-a stins din viața la varsta de 35 de ani a fost una șocanta, deși se știa ca tanara lupta cu o boala crunta. Dupa trecerea in neființa a soției sale, Claudiu, soțul Ancai Molnar, a facut public un mesaj sfașietor.

Tragedie pe Everest: alpinistul roman Gabriel Țabara a murit intr-o expediție

13:50, 22.05.2024 - O veste trista lovește comunitatea alpinista din Romania. Gabriel Viorel Țabara, un alpinist experimentat și apreciat, și-a pierdut viața in timpul unei expediții pe Everest, cel mai inalt masiv din lume. Tragedia a fost confirmata de Everest Chronicle care mai noteaza ca alți doi alpiniști, un britanic…

Simona Halep, primul mesaj dupa ce s-a scris ca se iubește cu un milionar care are aproape 60 de ani. Ce a aparut pe pagina ei de Instagram

10:30, 17.05.2024 - Numele Simonei Halep, una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut vreodata Romania, este pe buzele tuturor in aceasta perioada. Dupa ce a pașit din nou pe terenul de tenis, pentru a doua oara dupa suspendarea de dopaj, și s-a vazut nevoita sa abandoneze inca din primul meci, din cauza unei accidentari…

Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:35, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații   (SRI) nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților. Oamenii nu s-au lasat mai prejos…

Romanii s-au dezlanțuit! Pagina de Facebook a SRI s-a umplut de urari, dupa un mesaj de Paște!

14:06, 05.05.2024 - Serviciul Roman de Informații nu se dezminte! La fel ca de fiecare sarbatoare importanta pentru romani, cei de la SRI au postat un mesaj special pe pagina lor de Facebook. Gluma cu dublu ințeles a primit mii de like-uri și aprecieri din partea internauților.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.


Ce parere ai despre aceasta stire?