Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic cardiolog, AngioLife, MedLife: Cum inveti sa te detasezi de ceea ce te macina la spital

Publicat:

Profesia de medic nu poate fi comparata cu alte profesii. Numai un medic stie cat de greu este atunci cand un pacient si-a pierdut viata si cat de bine este atunci cand pacientul iese sanatos din spital. , medic cardiolog AngioLife din cadrul sistemului medical MedLife, sustine ca pasiunea pentru medicina nu dispare cand medicul ajunge acasa si atunci el trebuie sa invete cum sa se detaseze de ceea il macina la spital pentru a putea profesa in continuare.

“Medicul are o meserie foarte frumoasa si daca se daruieste si isi doreste sa faca performanta, atunci nu mai poate…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Accident grav in București. O ambulanța care transporta un pacient s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o mașina

19:10, 31.03.2024 - O autospeciala SMURD care transporta un pacient la spital s-a rasturnat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, fiind lovita de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat in ambulanta alaturi de acesta, dar si un copil aflat in autoturism au fost dusi la spital, transmite…

Cristina Bordianu (REPER) si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 6: Imi doresc eliberarea de 'jugul coruptiei'

17:55, 24.03.2024 - Medicul stomatolog Cristina Bordianu (REPER) si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 6, punctand ca isi doreste eliberarea de "jugul coruptiei" si ca printre proiectele sale se numara introducerea de ore de educatie dentara si cabinete stomatologice in scoli, precum si consultatii gratuite…

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

A murit pacientul din Braila legat de pat si umilit de un paznic si de o infirmiera. „Trebuia sa va duca la nebuni” VIDEO

15:25, 04.03.2024 - Barbatul din Braila, legat de pat și umilit de o infirmiera, a murit la spital. Pacientul, in varsta de 64 de ani, cu multiple afectiuni medicale, a avut parte de un tratament inuman in spital.

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?