Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MECI În Liga 4 Elite, Știința Beltiug a învins Oașul cu 3-2 și a urcat pe podium

Publicat:
MECI În Liga 4 Elite, Știința Beltiug a învins Oașul cu 3-2 și a urcat pe podium

Derby-ul etapei d 4 Elite s-a jucat la Beltiug intre echipa din localitate și Oașul Negrești. A caștigat echipa gazda  dupa un meci de o buna calitate, peste nivelul acestui eșalon.  The post MECI In Liga 4 Elite, Știința Beltiug a invins Oașul cu 3-2 și a urcat pe podium first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru Negrea, un tanar pilot de karting din Campeni, a urcat pe podium la concursul ”Micul Pilot”. Cum au fost cursele

19:05, 30.04.2024 - Alexandru Negrea, un tanar pilot de karting din Campeni, a urcat pe podium la concursul ”Micul Pilot”. Cum au fost cursele Alexandru Negrea Luca are 10 ani și este din Campeni. Recent, Alexandru a urcat pe podium la un concurs național de karting. Mai exact, dupa doua etape pe circuitul de kart din…

LIGA 4 ELITE Oașul Negrești a invins Recolta Dorolț in derby-ul din Liga 4 Elite

13:35, 30.04.2024 - Dupa un meci echilibrat, cu 5 goluri, Oașul Negrești a invins pe Recolta Dorolț in meciul derby din Liga 4 Elite. The post LIGA 4 ELITE Oașul Negrești a invins Recolta Dorolț in derby-ul din Liga 4 Elite first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2

11:00, 29.04.2024 - Peste 1000 de spectatori au asistat la derby-ul seriei din play-off-ul Ligii 3 la fotbal, seria 10,  CSM Olimpia – SCM Zalau, meci incheiat la egalitate, 2-2. The post MECI DE FOTBAL Meci egal in derby-ul seriei, CSM Olimpia – SCM Zalau 2-2 first appeared on Informatia Zilei .

FCSB FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 5-a din Superliga

13:06, 19.04.2024 - Daca in urma cu 3 saptamani se vorbea despre un Rapid – FCSB ca de un mare derby intern, astazi lucrurile stau cu totul altfel. The post FCSB FCSB – Rapid, derby-ul din etapa a 5-a din Superliga first appeared on Informatia Zilei .

PERFORMANȚE IN TENIS Jaqueline Cristian, Irina Bar și Anca Todoni au urcat in Top WTA

11:20, 09.04.2024 - Rezultatele bune, soldate cu calificari fazele superioare ale unor turnee au dus la ascensiuni notabile in clasamentul WTA ale unor tenismene din Romania.  The post PERFORMANȚE IN TENIS Jaqueline Cristian, Irina Bar și Anca Todoni au urcat in Top WTA first appeared on Informatia Zilei .

Fotbalistele de la Farul Constanta au invins si campioana Romaniei si au urcat pe locul intai in clasament

16:20, 30.03.2024 - Etapa a patra din turneul play off al Superligii i a adus echipei feminine de fotbal Farul Constanta a patra victorie, astazi, 30 martie 2024, acasa contra Universitatii Cluj, campioana in exercitiu a Romaniei.La Ovidiu, s au intalnit echipele de pe locurile 2 Farul si 3 U Cluj , iar gazdele s au impus…

FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau

14:20, 30.03.2024 - Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau, triumfand cu 1-0 prin precizia lui Barle Sergiu. The post FOTBAL Crasna Moftin iși asigura supremația in derby-ul cu Recolta Sanislau first appeared on Informatia Zilei .

ATLETISM | Atleții de la LPS Vaslui au urcat pe podium la Bacau

01:15, 14.02.2024 - DE VIITOR… Atleții vasluieni, rezultate excelente la “Memorialul Dorin Melinte” de la Bacau. Sportivii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au obținut 8 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint și una de bronz. La finele saptamanii trecute, la Bacau, s-a desfașurat Concursul Național “Memorialul…


Ce parere ai despre aceasta stire?