Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

McGregor a fost din nou arestat şi riscă până la 6 luni de închisoare. Numărul infracţiunilor a ajuns la 18

Publicat:

Marți seara, celebrul luptator de MMA fost arestat pentru ca a condus imprudent în vestul Dublinului, iar politia i-a confiscat masina de lux pe care o conducea, un GT în valoare de 170.000 de euro. Ulterior, masina i-a fost returnata.

Considerat sportivul cu cel mai mare venit din lume în 2021, când a pierdut doua meciuri cu , McGregor va comparea în fata instantei din , care l-a mai judecat si în 2017 pentru depasirea vitezei.

Conform legii din Irlanda, pentru astfel de infractiuni…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Sucevean cu dubla cetațenie arestat dupa ce a exploatat pentru cerșetorie o persona cu handicap (foto)

20:11, 25.04.2024 - La data de 23 aprilie 2024, polițiști Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Suceava, impreuna cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracționala a unui barbat (cu dubla cetațenie…

Ionel Ganea a ramas fara permis de conducere. A facut scandal și polițiștii l-au scos cu forța din mașina

08:45, 23.03.2024 - Fostul internațional Ionel Ganea a fost implicat intr-un scandal cu Poliția, inaintea meciului dintre Romania și Irlanda de Nord. A fost amendat cu 2.650 de lei și a ramas o luna fara permis dupa ce nu a oprit la semnul polițiștilor.

Droguri, dragostea de un caine și pofta de McDonald's. Un tanar, arestat la domiciliu, a ales inchisoarea

06:45, 20.03.2024 - Deși scapase de arestarea preventiva, un tanar din Argeș nu a respectat masura arestului la domiciliu din dragoste pentru un caine și din pofta pentru un meniu de la McDonald`s. Placerile sale i-au adus o condamnare cu executare.

Fostul deputat de Gorj Dan Ilie Morega, pus sub control judiciar. Risca sa fie arestat daca mai urca la volan

16:50, 13.03.2024 - Dan Ilie Morega, fost prefect și deputat de Gorj, a fost pus sub control judiciar de Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 București, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere

Șofer cu alcoolemie de 3,47, arestat preventiv. Nu deținea permis și conducea o masina fara placute de inmatriculare

17:40, 12.02.2024 - Un sofer a fost arestat preventiv de Judecatoria Mangalia, dupa ce a condus o masina avand o alcoolemie in sange de 3,47 g/l alcool pur in sange. Anchetatorii au mai stabilit ca barbatul nu detinea permis de conducere, iar autoturismul respectiv nu avea montate placutele de inmatriculare.

Unde se pun semnele de incepator pe masina. Cei care nu o fac corect risca sancțiuni

10:10, 10.02.2024 - Conform specialistilor, semnele de incepator pentru mașina se atașeaza, in general, pe parbriz, dar si pe luneta, respectiv pe geamul din spate al masinii. Pe parbriz, semnul de incepator se ataseaza in partea dreapta jos, iar pe luneta se ataseaza in partea stanga jos. Semnele de incepator sunt,…


Ce parere ai despre aceasta stire?