Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mătuşa artistului acuzat de abuz de către Anamaria Preda, declaraţie halucinantă. "Eu cred că a fost de comun acord"

Publicat:

Dupa ce , fiica lui , a povestit la despre situatia dramatica prin care a trecut, dupa ce ar fi fost abuzata de cel care trebuia sa-i fie ca un tata, matusa artistului a decis sa-si spuna parerea cu privire la aceasta situatie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta despre Gigi Becali: „Va fi sfant”! Suma uriașa pe care a donat-o la Muntele Athos: „Bine a facut”

11:36, 08.05.2024 - Fara doar și poate, Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți și mediatizați oameni din Romania, iar datorita echipe de fotbal FCSB a reușit sa-și faca auzit numele și peste hotare. Patronul campioanei Romaniei le-a lasat o impresie foarte buna multor persoane care l-au cunoscut, iar Adrian Ilie,…

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Clubul Al Jazira a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul Mirel Radoi

20:00, 09.04.2024 - Clubul Al Jazira a anunțat, marți, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Mirel Radoi.„Conducerea clubului Al Jazira FC a decis rezilierea, de comun acord, a contractului antrenorului primei echipe, Mirel Radoi, și a staff-ului sau”, a transmis clubul pe pagina de

O noua desparțire in showbiz! Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat - Vedeta a confirmat separarea

17:05, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat in mare secret. E cea mai noua desparțire din showbiz-ul romanesc. Carmen Grebenișan a confirmat separarea de partenerul ei de viața intr-un InstaStory. Cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate la scurt timp dupa ce s-au casatorit.Vedeta…

Acces Direct. Ionela, la un pas de a ramane fara doi dintre copii. Fostul ei iubit ar fi fost de acord ca micuții sa ajunga in grija statului

18:35, 22.03.2024 - Ionela a ajuns la capatul puterilor de cand a decis sa se desparta de tatal celor doi copii. Femeia mai are un copil și dintr-o relație anterioara, iar de curand, barbatul ar fi semnat ca nu ii vrea pe cei mici. Copiii ar putea ajunge in grija statului sau ar putea fi dați spre adopție.

Marcel Ciolacu, declarație exploziva despre scenariul unui candidat comun PNL-PSD la prezidențiale

08:31, 22.02.2024 - Liderul PSD a declarat ca o decizie privind alegerile prezidențiale va fi luata dupa alegerile europarlamentare și locale și ca, pana atunci, Romania trebuie sa fie condusa, și nu aruncata in haos. Intrebat cat de dispus este PSD sa susțina un candidat de la PNL la prezidențiale și invers, Ciolacu a…

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.


Ce parere ai despre aceasta stire?