Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsuri, dar cu măsură. Vorbim de impozitări, dar băncile sunt lăsate să se îmbogățească

Publicat:

Criza economica de la nivel global exemplificata prin falimentul bancilor din SUA și Elveția a dat ceva palpitații și bancherilor romani, insa cum noi suntem pe contransens aproape de fiecare data, bancile noastre se lauda cu profit uriaș, in primul trimestru al anului. Desigur, noul premier ne-a spus ca are in plan ca economia sa duduie, astfel ca vor fi facute reforme peste reforme prin care marile companii sa plateasca taxe și impozite. Zilele trecute, Marcel Ciolacu ne-a tot repetat ca are in plan imbunatațirea vieții romanilor, ca dorește sa sancționeze pe cei care fac specula și se imbogațesc…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele

19:10, 26.04.2024 - Romanii se confrunta cu cele mai ridicate rate de dobanda la credite din intreaga Uniune Europeana, in ciuda faptului ca salariile in țara sunt printre cele mai mici. Dobanzile practicate la noi sunt de pana la patru ori mai mari decat in alte state europene. „Avem cea mai mare inflație din Uniunea…

Programul magazinelor de 1 Mai 2024. Ce orar de funcționare vor avea Lidl, Kaufland, Mega Image, Carrefour sau Auchan

17:40, 26.04.2024 - Care este programul magazinelor de 1 Mai 2024, avand in vedere ca anul acesta, Ziua Muncii este legata de Paște printr-o punte, iar anumite categorii de romani se bucura de o vacanța de 6 zile? Ziua de 1 Mai este sarbatoare legala, care anul acesta se leaga de ziua de Paște, care cade pe 5 […] The post…

Asociația Marilor Rețele Comerciale din Romania – AMRCR susține și se alatura campaniei de informare publica „Fii curat la volan!”

22:10, 25.04.2024 - Implicarea AMRCR va consta in distribuirea unor mesaje informative –  afișe/ spoturi difuzate in sistemele audio-video ale magazinelor / mici accesorii pentru cumparaturi, care se vor regasi in diferite perioade in magazinele aflate in perimetre geografice corespunzatoare unor zone intens circulate…

Parlicov: Mai multe companii mari incep sa furnizeze gaze naturale Moldovei

11:41, 31.03.2024 - Republica Moldova nu mai depinde de un singur furnizor de gaze. Incepind cu aceasta primavara, mai multe companii vor furniza metan pe piața locala. „Au inceput deja sa apara noi companii. Vorbim de Axpo, MET Group, Trafigura, Romgaz și Petrom”, a explicat ministrul Energiei Victor Parlicov la Exclusiv…

Se oprește apa potabila in Pitesti, strada Prelungirea Craiovei si zona Tarlaua 22! 

14:10, 11.03.2024 - Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti va sista furnizarea apei potabile in municipiul Pitesti, in ziua de marti 12.03.2024, intre orele 9 – 16, fiind afectati utilizatorii situati pe strada Prelungirea Craiovei, intre statiile Lukoil si Petrom, precum si cei din zona Tarlaua 22 – Statia de Gaze. Oprirea…

Vrei sa iei un credit ipotecar in 2024? Ce dobanzi au bancile și la ce rate trebuie sa te aștepții

10:26, 25.02.2024 - Cat mai sunt dobanzile si ratele lunare la creditele ipotecare in cazul dobanzilor fixe si in cazul dobanzilor variabile la bancile mari? Care mai sunt ofertele bancilor? Dobanzi intre 8% si 9% la ipotecarele cu dobanzi variabile si dobanzi intre 5,6% si aproape 6% la ipotecarele cu dobanzi fixe. In…

Prețul carburanților astazi. Benzina a sarit de pragul psihologic de 7 lei

09:51, 22.02.2024 - Astazi, pe data de 22 februarie 2024, prețurile carburanților in Romania au inregistrat o creștere semnificativa. In București, prețul benzinei a depașit pragul psihologic de 7 lei pe litru, in urma unei serii de creșteri succesive. Cea mai accesibila opțiune pentru benzina standard este in prezent…

Analiza - Bancile stau pe munti de bani: Dobanzile la depozite se prabușesc brusc

14:50, 04.02.2024 - Bancile stau pe munti de bani si coboara abrupt dobanzile la depozitele la 12 luni, de la 8% la 6%. Ofertele de dobanda la bancile mai mici sunt mai competitive, dar si la ele se vad scaderi consistente, anunța Ziarul Financiar.Bancile stau pe munti de bani si coboara abrupt dobanzile la depozitele…


Ce parere ai despre aceasta stire?