Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măşti pentru păr din AVOCADO, perfecte pentru sezonul rece

Publicat:

Cand mergi la cumparaturi, adauga in cos un fruct de avocado pe care sa il folosesti in rutina zilnica de infrumusetare. Iata cateva metode de folosire a fructului de avocado pentru infrumusetare.

1. Masca de par din avocado

Avocado in combinatie cu mierea reprezinta masca ideala pentru par. Poti sa ti-o aplici in timp ce te uiti la serialul preferat. La final, parul tau va fi matasos si sclipitor. Mai mult, aceste 2 ingrediente te scapa si de matreata.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 18, sezonul 2. Maria Țapușa prezinta casa cuplului Eva și Victor Pop!

23:01, 17.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 18 din sezonul 3. Ana Bodea prezinta casa Vornicu: „E camera mea preferata”

23:00, 16.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Masca de par hidratanta cu ulei de ricin. Ritual vital in rutina de ingrijire a fiecarei femei

15:51, 24.02.2024 - Orice femeie iși dorește sa aiba un par frumos și bogat, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, este esențial ca acesta sa fie sanatos. Uleiul de ricin este aliatul perfect pentru o podoaba capilara sanatoasa.Descopera in randurile de mai jos ce este uleiul de ricin, care sunt beneficiile acestuia,…

Masca de par hidratanta cu ulei de ricin. Ritual vital in rutina de ingrijire a fiecarei femei

20:00, 23.02.2024 - Orice femeie iși dorește sa aiba un par frumos și bogat, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, este esențial ca acesta sa fie sanatos. Uleiul de ricin este aliatul perfect pentru o podoaba capilara sanatoasa.Descopera in randurile de mai jos ce este uleiul de ricin, care sunt beneficiile acestuia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?