Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mașinile pe benzină ar putea deveni piese de muzeu până în 2030. UE a pregătit un nou plan de reducere a poluării

Publicat:

va prezenta in aceasta saptamana un plan ambițios de reducere a emisiilor, care va afecta toate sferele economiei, va aduce modificari ale stilului de viața și standarde mai stricte pentru industrii, scrie Bloomberg. Noul obiectiv climatic pentru 2030 va obliga producatorii auto europeni sa adopte standarde mai stricte privind poluarea, cu noi reguli care ar putea trimite motoarele cu combustie in muzeele de științe. Energia va deveni din ce in ce mai curata, in urma unor investiții suplimentare de 350 miliarde de euro pe an destinate producției și infrastructurii.…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lupte / Razvan Pircalabu: „Asteptam cu optimism si incredere turneul de la Baku“

10:20, 04.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Lupte (FRL), Razvan Pircalabu, a declarat ca merge cu sufletul deschis si cu incredere la Turneul Preolimpic European de la Baku (Azerbaidjan). El spera ca un numar cat mai mare de sportivi romani sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. „Turneul de la…

INTERVIU. Romania și hidrogenul verde: cat este de sustenabil și cand il vom folosi pentru transport și incalzire? „Nu ar trebui sa creasca factura”

07:01, 29.03.2024 - Uniunea Europeana vrea ca pana in 2030, statele membre sa produca 10 milioane de tone de hidrogen verde, care sa decarbonizeze industriile grele și sa inlocuiasca combustibilii fosili. Cat de realizabila este ținta asta și cum se aliniaza Romania la ea explica, intr-un interviu pentru Libertatea, Mirela…

Ministrul Sanatatii, intrebat ce am reusit sa invatam dupa pandemie: Justa masura, adica sa nu mai cadem prada tentatiilor unor exagerari si sa reusim sa mentinem functionarea economiei si a societatii chiar si in situatii de criza

21:55, 07.03.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, joi seara, la Antena 3, daca exista un lucru bun pe care am reusit sa il invatam dupa pandemie. ”Cred ca cel mai bun lucru pe care ar trebui sa il invatam si sa il aplicam este justa masura, adica sa nu mai cadem prada tentatiilor unor exagerari si sa reusim sa mentinem…

Liberalii raspund doleanțelor fermierilor: 'Singura forta politica la nivel european care a aparat agricultura, a aparat fermierii'

11:16, 07.03.2024 - Politicile in domeniul agriculturii sunt un punct important pe agenda discuțiilor Congresului PPE, organizat in intervalul 6-7 martie la București. PNL este gazda acestui eveniment politic important, care a adunat la lucrarile sale președinții Comisiei Europene și Parlamentului European, dar și 13 șefi…

Mașinile mai vechi de 15 ani, la casat. Obiectivele ambițioase ale UE

15:41, 29.02.2024 - Mașinile mai vechi de 15 ani ar urma sa nu mai poata sa fie reparate, ci sa ajunga la casat sau cel puțin așa suna obiectivele ambițioase ale Uniunii Europene (UE). UE are un plan extrem de ambițios cu privire la mașinile mai vechi de 15 ani, care este fixat prin Programul ”Green Deal” și vizeaza reducerea…

Google, data in judecata pentru 2,1 miliarde de euro de 32 de grupuri media, din cauza practicilor sale in domeniul publicitatii digitale

07:55, 29.02.2024 - Initiativa grupului – care include companii editoriale din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia, Polonia, Spania si Suedia – vine in timp ce autoritatile de reglementare antitrust iau masuri impotriva afacerii Google cu publicitate…

Razboi in Ucraina, ziua 731. Razboiul din Ucraina a provocat a patra cea mai mare criza de refugiați din istorie

08:15, 24.02.2024 - Se implinesc doi ani de razboi in Ucraina. Conflictul a provocat a patra cea mai mare criza de refugiați din istorie și cea mai mare a secolului XXI. De asemenea, invazia rușilor in Ucraina a provocat cea mai mare criza de refugiați din Europa de la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Razboiul din Ucraina…

ALTE Vremuri… In care gripa facea ravagii printre locuitorii din Bistrița-Nasaud

18:06, 15.02.2024 - Cea mai severa pandemie cu care s-a confruntat omenirea, avand un numar estimat de victime intre 40-50 milioane, s-a abatut și asupra locuitorilor din Bistrița-Nasaud, in 1918. Specialiștii Arhivelor Naționale Bistrița-Nasaud ne reamintesc ca locuitorii din județ s-au stins cu miile, rapuși de epidemiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?