Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masa de Paști, coșmar pentru bugetul familiei | “Am luat un pui și o să scriu cu carioca pe el «miel»”

Publicat:

Friptura, drob, oua, cozonac sau vin, toate trebuie puse pe masa de Paști și toate costa mai mult. De la o sarbatoare la alta, bugetul romanilor trebuie modificat. In plus. Scumpirile din ultima perioada, de la energie și combustibil, se reflecta in prețul tuturor produselor.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Programul companiilor de curierat de Sarbatori

17:06, 02.05.2024 - In perioada Sarbatorilor de Paști 2024, companiile de curierat iau o pauza, livrarile și ridicarile se fac dupa un program special. FAN Curier 1 mai: sediile sunt inchise, nu se fac livrari și ridicari 2 mai: sediile au program normal 3 mai: sediile au program scurt 9.00-14.00 4, 5, 6 mai: sediile sunt…

Peste 1.000 de polițiști vor asigura siguranța in Bihor in minivacanța de 1 Mai și de Paște

07:10, 01.05.2024 - Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a anunțat mobilizarea a peste 1.000 de polițiști in strada pentru a asigura ordinea și siguranța in timpul minivacanței de 1 Mai și a Sfintelor Sarbatori de Paști de cult Ortodox.

Luni, 6 mai: ”Statu la vase”, obicei unic in țara, la Sugag. 14 familii tinere primesc cadouri, in a doua zi de Pasti. PROGRAM

21:01, 29.04.2024 - Luni, 6 mai: ”Statu la vase”, obicei unic in țara, la Sugag. 14 familii tinere primesc cadouri, in a doua zi de Pasti. PROGRAM Luni, 6 mai, in a doua zi de Paște, la Șugag va fi evenimentul ”Statu’ la vase”. Acesta continua un obicei unic in țara, prin care sunt sarbatorite tinerele cupluri casatorite…

Dana Budeanu, reacție neașteptata despre Andra Maruța: 'N-am ce sa scriu despre ea'

16:56, 28.04.2024 - Dana Budeanu, cunoscuta pentru criticile sale la acdresa "ametitelor" și a "mafioților" din showbiz, dar se pare ca spiritul Pastelui a cuprins-o si pe ea. Dana Budeanu a postat pe Instagram un mesaj la adresa unei vedete din muzica romaneasca dupa ce i-a vazut concertul de la sala Palatului.

Obiceiuri din Maramureș. Primul gospodar ieșit la arat era sarbatorit in a doua zi de Paști

23:06, 27.04.2024 - Prima ieșire la muncile campului este incarcata de tradiții și superstiții in vechiul sat romanesc, avand rolul de a imbuna forțele malefice, pentru a-și proteja recoltele și animalele. Iar in Maramureș, cel are iese primul la arat este sarbatorit cu mare fast in a doua zi de Paște.

Zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar

14:25, 21.03.2024 - Care este zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor cu care se vor confrunta. Ei vor varsa multe lacrimi din cauza experiențelor neplacute prin care vor trece.

Cosmar in Dubai pentru familiile a trei medici din Romania. Un doctor este in coma, iar ceilalți doi, in stare grava

11:10, 24.02.2024 - O vacanța in Dubai s-a transformat intr-un coșmar pentru familia a doi medici romani din Buzau și cea unui alt medic, din Vaslui, dupa ce autocarul in care se aflau cu toții a fost izbit in plin de un camion.

Pușcaș, sub nota de trecere, Nedelcearu, de nedepașit! Ce scriu ziarele italiene despre cei doi „tricolori”

12:00, 03.02.2024 - George Pușcaș (27 de ani) a ieșit nemulțumit de schimbare, dupa alta evoluție slaba la Bari. „A avut unica ocazie in jocul cu Palermo, apoi nu s-a mai vazut”, scrie Tutto Bari (nota 4,5). In schimb, adversarul sau Ionuț Nedelcearu (27 de ani) a luat 7: „S-a poziționat bine, n-a greșit vreo intervenție.…


Ce parere ai despre aceasta stire?