Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia de pe patul de moarte care ar putea elucida unul din cele mai mari mistere din istoria modernă a SUA: unde este Jimmy Hoffa?

Publicat:

Agenții FBI au percheziționat un teren din statul american , dupa ce o marturisire facuta pe patul de moarte a reinviat speranța rezolvarii unuia din cele mai misterioase cazuri din istoria moderna a SUA - dispariția de acum 50 de ani a liderului sindical .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Final greu de scris. Un barbat se pocaiește pe patul de moarte și rezolva un mister vechi de 24 de ani!

08:10, 26.04.2024 - Un mister vechi de 24 de ani a cunoscut un final tragic, odata cu marturisirea șocanta a unui barbat aflat pe patul de moarte. Barbatul a dezvaluit ca el este ucigașul unei femei și al fiicei ei de 10 ani, disparute fara urma din casa sa in anul 2000.

Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat dupa 24 de ani. Ucigașul a dezvaluit totul de pe patul de moarte

13:50, 24.04.2024 - Ramașitele unei femei din statul american Virginia de Vest și ale fiicei sale au fost gasite la 24 de ani dupa uciderea lor. Barbatul care le-a impușcat a marturisit totul pe patul de moarte, relateaza CNN.

Zelenski rasucește cuțitul in rana americanilor: le amintește de cel mai mare eșec din istoria moderna a SUA

00:55, 22.04.2024 - „Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu "finanțeaza razboiul", ci "protejeaza libertatea și democrația in toata Europa", informeaza Mediafax.

Polițiștii argeșeni au salvat de la moarte o mama a patru copii. Cine sunt agenții care au acționat ca la carte

14:00, 14.04.2024 - Doi polițiști, aflați la o intervenție intr-o comuna din Argeș, au auzit un strigat de ajutor de la o locuința vecina și au sarit imediat Au gasit o femeie in stare de inconștiența, care respira greu, și i-au acordat primul ajutor.

Vietnameza condamnata la moarte pentru cea mai mare frauda financiara din istoria tarii sale

09:06, 13.04.2024 - Un tribunal din Vietnam a condamnat-o joi la moarte pe Truong My Lan, un magnat in imobiliare, pentru rolul jucat intr-o frauda financiara de 304 trilioane de dong (12,46 miliarde de dolari), cea mai mare din istoria tarii, relateaza Reuters.

Condamnare la moarte dupa cea mai mare frauda din istoria Vietnamului

13:10, 11.04.2024 - Un magnat imobiliar a fost condamnat la moarte in Vietnam dupa cel mai mare proces de frauda din istoria țarii. Truong My Lan a fost condamnata joi de un tribunal din Ho Chi Minh City, dupa ce a fost gasita vinovata de deturnare de fonduri, mita și incalcari ale normelor bancare, noteaza Mediafax.

Mihai Popșoi: Relatiile cu Rusia sunt la cel mai jos nivel din istoria moderna a Republicii Moldova

12:25, 02.04.2024 - Rusia reprezinta cel mai mare pericol la adresa securitatii nationale, iar relatiile cu Rusia sunt la cel mai jos nivel din istoria Republicii Moldova, a declarat vicepremierul moldovean, Mihai Popsoi, informeaza marti portalul IPN, preluat de Agerpres.

Gusta istoria din fiecare felie de pizza: Alegerea moderna italiana

13:25, 04.03.2024 - Descopera o calatorie gustativa captivanta și sanatoasa, pornind de la radacinile italiene ale celei mai iubite preparate culinare - pizza. Inventata in Napoli, Italia, in secolul al XVIII-lea, pizza a calatorit prin timp și spațiu, cucerind inimile și stomacurile gurmanzilor din intreaga lume. Astazi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?