Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marius Alin Barbu, noul director general interimar al Bursei de Valori Bucureşti

Publicat:

Bursa de (BVB) a anuntat miercuri ca , actualul director general adjunct, a fost numit director general interimar al institutiei, in urma demisiei lui . Bursa de spune ca, reunit in sedinta de miercuri, a luat act de demisia lui din functia de director general al societatii si a hotarat numirea lui , director general adjunct, in functia de director general interimar.

BVB a anuntat ca a notificat vineri societatea cu privire la demisia sa din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arnaud Lagardere demisioneaza din funcția de director general al Grupului Lagardere, dupa ce a fost pus sub acuzare

12:15, 30.04.2024 - Arnaud Lagardere, șeful grupului cu același nume, a renunțat marți la mandatele sale executive, inclusiv la cel de director general, dupa ce a fost pus sub acuzare in cadrul unor anchete privind finanțarea cheltuielilor personale de catre companiile sale, a anunțat compania, citata de g4media.ro .

A inceput „revoluția” in PNL. Secretarul general al filialei Timiș și-a dat demisia, din cauza alianței cu PSD

18:50, 26.03.2024 - Secretarul general al filialei Timis a PNL, Danut Groza, care ocupa si functia administrativa de primar al orasului Sannicolau Mare, si-a anuntat marți demisia din functia detinuta in partid. Este prima demisie anuntata de la conducerea PNL Timis, dupa scandalul izbucnit in urma deciziei alienței PSD-PNL…

Michael Edwards revine la Liverpool, dar in functia de director general

20:30, 12.03.2024 - Fostul director sportiv al gruparii Liverpool, Michael Edwards, care a parasit clubul in 2022, se intoarce la "cormorani" in calitate de director general. Sarcina sa va fi sa pregateasca era post-Jurgen Klopp, a anuntat conglomeratul americain Fenway Sports Group (FSG), proprietarul Liverpool, potrivit…

Economistul Corneliu Engi, director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș

07:00, 08.03.2024 - Economistul Corneliu Engi, director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș Economistul Corneliu Engi – director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș Fostul director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca (AJOFM)…

Gabriel Bulgaru, noul director general interimar al Aeroporturilor Bucuresti (surse)

20:45, 28.02.2024 - Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) l-a numit miercuri dupa amiaza in functia de director general interimar pe Gabriel Bulgaru, au declarat pentru Agerpres surse din domeniu.

Florin Barbu: Functia de director general al APIA este functie publica, nu este functie politica

18:20, 21.02.2024 - Functia de director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) este functie publica, nu este functie politica, a declarat miercuri ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Ultima ora! Calea Ferata are un nou director general interimar, dupa demisia lui Tofilat

15:55, 12.02.2024 - Agenția Proprietații Publice informeaza ca maine, 13 februarie, este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat in calitate de director general al I.S. „Caile Ferate din Moldova”, urmare aprobarii cererii de demisie depuse la finalul lunii ianuarie curent.

Unul dintre „Prietenii primarului” și-a pierdut in 2024 funcția de director general la Recons Arad pentru ca s-a grabit sa fie „in post”

07:50, 02.02.2024 - Dupa ce s-au chinuit vreo doi ani ca sa il faca director, „Prietenii primarului” se vad nevoiți sa iși declare infrangerea prematura, dar nu totala.... The post Unul dintre „Prietenii primarului” și-a pierdut in 2024 funcția de director general la Recons Arad pentru ca s-a grabit sa fie „in post” appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?