Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marisa Paloma, primele declarații după ce a născut. Ce i s-a întâmplat când a ajuns la spital

Publicat:

Sambata, 4 decembrie, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Caștigatoarea de la „Bravo, ai stil!” 2017 a facut primele declarații de pe patul de spital. Ce i s-a intamplat in ziua in care a adus-o pe lume pe micuța sa. Este bucurie mare in familia brunetei! a nascut o fetița perfect sanatoasa, care a primit nota 10 la naștere. Caștigatoarea de la „Bravo, ai stil!” 2017 se pregatise pentru a naște natural, insa situația s-a schimbat cand a ajuns la spital și a fost nevoita sa aleaga cezariana. Acum, proaspata mamica este in proces de recuperare și marturisește, de pe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Fiul lui Theo Rose s-a imbolnavit in doar doua luni cu gripa A și Salmonella. Ce diagnostic a mai primit acum din partea medicilor: „Luni noapte eram la spital”

10:40, 01.03.2024 - Theo Rose a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce fiul ei, Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sanatate. Micuțul a avut gripa A, Salmonella, iar acum s-a infectat cu streptococ.Theo Rose, cunoscuta cantareața și actrița din serialul „Clanul”, a fost profund marcata de perioada tumultuoasa…

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.


Ce parere ai despre aceasta stire?