Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărioara, dezgropată și înmormântată din nou?

Publicat:


Reprezentanții BOR spun ca cei care au oficiat slujba au fost dați afara din preoție și nu aveau niciun drept sa slujeasca la inhumare. Se pare ca aceștia au fost excluși din BOR din pricina unor abateri de comportament.

"Aceștia fac parte dintr-o societate non-profit. Familia a optat ca aceasta doamna sa nu fie inmormantata creștinește", a declarat un reprezentant al BOR.

a murit a murit vineri dimineata la spitalul Fundeni, dupa trei luni de suferinta. suferise o operatie complicata la rinichi, iar joi, 16 aprilie, intrase in coma.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

El este Robert, romanul care a murit in Italia, in urma unui accident rutier. Tanarul s-a stins din viața la doar 23 de ani, intr-un accident grav / FOTO

23:05, 20.05.2024 - Un accident ingrozitor i-a adus sfarșitul lui Robert, un tanar de doar 23 de ani. Romanul a avut parte de un sfarșit tragic, in timp ce se afla in mașina alaturi de alți doi prieteni. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit accideentului rutier. Familia lui Robert este copleșita.

Doliu in lumea filmului: Roger Corman, regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese si Robert De Niro a murit

12:45, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite. Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale…

Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Familia se pregatește sa le inmormanteze, in ajunul Paștelui / FOTO

13:25, 03.05.2024 - Au aparut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Cele doua urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum de familie, in ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sarbatori de pana acum.

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?