Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mario Fresh trece prin momentele grele. "Îmi vine să plâng. Numai nenorociri"

Publicat:

, devastat de probleme! Artistul a marturisit in urma cu scurt timp ca nu mai poate face la tot ce se intampla in viața lui, argumentand ca uneori nici nu-i mai vine sa manance. Cu ce necazuri se confrunta fostul „protejat” al lui , incat sa creada ca situația actuala o sa fie așa pana la adanci batraneți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de prosumatori spun ca sunt inșelați de stat. Deși dau energie in rețea, oamenii se plang ca nu-și primesc banii

13:45, 03.04.2024 - Mii de prosumatori se plang ca sunt inșelați de stat. Romanii care produc energie spun ca n-au primit niciun ban, deși au injectat energie in rețeaua naționala. Conform legii, aceștia trebuie sa fie platiți dupa primii doi ani.

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Claudia Patrașcanu, despre momentele grele din perioada Exotic. Ambulanta era chemata mereu, dupa concerte: „Am lesinat e multe ori, eram epuizate”

21:56, 21.03.2024 - Claudia Patrașcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. A trecut prin multe greutați in ultimul timp, dar a reușit sa treaca peste toate. Nici inceputurile carierei sale nu au fost mai ușoare, fiind nevoita sa faca multe sacrificii pentru a merge mai departe. Claudia Patrașcanu, despre…

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Oana Roman, primul interviu dupa moartea Mioarei Roman: „Mama a botezat peste 50 de copii orfani”

16:11, 10.03.2024 - Oana Roman a oferit primul interviu, dupa ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viața pe 23 februarie. Fiica lui Petre Roman a vorbit la Antena 3 CNN despre momentul in care și-a luat ramas bun de la mama sa, dar a anunțat și ca va publica o carte in memoria acesteia.Pe 24 februarie, Mioara Roman…

Primaria vrea sa faca ordine in Piața Izvoarele. Dar dupa ce se termina cu litigiile

13:50, 25.02.2024 - Primaria Baia Mare a anunțat, prin vocea viceprimarului cu atribuții de primar, ca vrea sa modernizeze cea mai cunoscuta piața din municipiu, dar doar ce se termina cu litigiile care exista. Este vorba despre Piața Izvoarele, piața care nu. de puține ori a fost subiect de scandal. „Am renunțat la firmele…

Rugaciunea catre Sfanta Maria care dezleaga blestemele. Ii ajuta pe credincioși in toate momentele grele din viața lor

13:50, 02.02.2024 - Credința este cea care ii ajuta pe oameni cand vine vorba despre momentele dificile din viața lor, mai ales atunci cand se gandesc ca cineva le-ar fi pus gand rau. O rugaciune catre Sfanta Maria le vine in ajutor. Se spune ca dezleaga blesteme și ii scapa pe oameni de necazuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?