Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marina Voica, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu marea artistă, de fapt

Publicat:

a ajuns seara trecuta de urgența la spitalul din Campina, iar fanii cantareței de 85 de ani s-au ingrijorat cu privire la starea de sanatate a vedetei. Acum ea a precizat ce s-a intamplat și care a fost motivul pentru care a sunat la salvare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale lui Robert Fico dupa atac: „A fost surprins de cat de repede s-a intamplat totul”

13:30, 17.05.2024 - Premierul slovac, Robert Fico, isi aminteste tot ce s-a intamplat in timpul atacului suferit miercuri si al transferului sau ulterior la spital, potrivit presedintelui ales al tarii, Peter Pellegrini, informeaza vineri EFE, citata de Agerpres.

Star Matinal. Maria Constantin, primele declarații dupa ce a ajuns, de urgența, la spital. Se confrunta cu aceeași problema de mai mulți ani

11:06, 14.05.2024 - Ieri, Maria Constantin a ajuns, de urgența, la spital. Cantareața spune ca a incercat intr-o saptamana sa se trateze acasa și sa urmeze tratamentul de la medic, dar fara rezultat. O banala raceala s-a transformat intr-o bronșita, problema cu care se confrunta de mai mulți ani.

Primele declarații ale lui Mihai Leu dupa ce a fost internet de urgența la un spital din Capitala! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara

17:15, 11.05.2024 - Mihai Leu se confrunta cu probleme de sanatate! Campionul de raliuri a fost transferat de la Hunedoara la un spital din București, dupa ce ar fi suferit o complicație in urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus de curand. Cum se simte acum.

Printul Harry, primele declaratii dupa revenirea in Marea Britanie. Ce s-a intamplat intre el si Regele Charles

13:55, 10.05.2024 - Prințul Harry se afla in Marea Britanie pentru a sarbatori cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, o competiție pentru barbați și femei militari, raniți, aflați in serviciu sau veterani. Primele declarații ale mezinului Regelui Charles. Ce situație ciudata are loc la palat. Mezinul Regelui Charles…

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Cultivi tomate, primești subvenție și pentru alte legume. Reguli noi pentru legumicultori, din 2025

08:31, 16.03.2024 - De anul viitor, se așteapta sa fie schimbata maniera in care vor fi acordate subvenții/ajutoare de minimis producatorilor care cultiva legume in spații protejate. Marea noutate este faptul ca va trebui ca jumatate din suprafața sa fie ocupata de tomate, in timp ce pe restul terenului se pot pune și…


Ce parere ai despre aceasta stire?