Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mariaj şocant. Ca să scape de armată, un tânăr de 24 de ani s-a însurat cu verişoara sa handicapată, de 81 de ani

Publicat:

Mariajul a avut loc intr-un sat din vestul Ucrainei, Baikovka, iar mireasa a fost , in varsta de 81 de ani. Aceasta este o verisoara a sa, cu dizabilitati, iar autoritatile supecteaza ca nu a fost vorba de dragoste si la mijloc este interesul de a-l scapa pe tanar de armata.

sustine insa ca are o mare afectiune fata de verisoara lui cu 57 de ani mai in varsta. Cei doi au facut nunta in toata regula la Baikovka, localitate aflata nu departe de orasul Vinita.

Intrebata de reporteri in legatura cu sotul sau mai tanar, Zinaida insista ca ruda…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gest șocant! Un tanar a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat

21:10, 10.05.2024 - Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Județean de Urgența Targoviște.Un barbat in varsta de 22 de ani a murit, vineri, dupa ce s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Județean de Urgența Targoviște.

(foto) Prins cu mana pe bani: Un militar din Balti ar fi luat 1400 euro de la un tanar ca sa-l scape de armata

10:20, 26.04.2024 - Un angajat al Centrului Militar Teritorial Balți a fost reținut in flagrant de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Potrivit responsabililor, acesta ar fi promis unui tanar sa tergiverseze procesul de incorporare in serviciul militar.

Volodimir Zelenski a trecut la masuri disperate: Scade varsta de incorporare in Armata!

21:51, 02.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat marti un proiect de lege pentru reducerea varstei de mobilizare militara de la 27 la 25 de ani, in conditiile in care fortele armate raman fara oameni in fata invaziei ruse, informeaza AFP. Proiectul de lege, care a fost adoptat in urma cu un an…

Zelenski scade varsta de mobilizare militara

20:15, 02.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat marti un proiect de lege pentru reducerea varstei de mobilizare militara de la 27 la 25 de ani, in conditiile in care fortele armate raman fara oameni in fata invaziei ruse. Proiectul de lege, care a fost adoptat in urma cu un an de parlamentari si…

Un tanar de 22 ani și-a ucis in bataie bunicul. A incercat sa scape de polițiști, dar a fost prins dupa cateva ore

11:51, 22.03.2024 - Un tanar in varsta de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru acuzatia ca si-ar fi ucis bunicul, in varsta de 72 de ani, aplicandu-i mai multe lovituri cu un corp dur, in zona capului, in apartamentul in care locuiau impreuna, din Zalau, transmite Agerpres.

Caz șocant in Suceava! Un tanar in varsta de 21 de ani, baut, a ucis in bataie un barbat, iar pe un altul l-a ranit grav

15:11, 17.03.2024 - O crima oribila a avut loc in Suceava, acolo unde un tanar in varsta de 21 de ani a luat la bataie doi barbați. Aflat sub influența bauturilor alcoolice, agresorul a ucis o persoana, iar pe cealalta a ranit-o grav.

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Rușii ataca din cinci direcții in Ucraina. Ar fi reușit sa strapunga apararea ucraineana la Verbove

16:41, 19.02.2024 - Armata ucraineana a raportat luni tiruri intense din partea trupelor ruse in apropiere de Robotine, un sat din regiunea Zaporojie, in sudul Ucrainei, localitate asupra careia trupele ucrainene au preluat controlul in contraofensiva din vara trecuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?