Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Forna: „Proiectele Clujului din PNRR au impact la nivel regional” / Cum am putea pierde banii europeni?

Publicat:

Majoritatea politicienilor romani susțin ca Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) este șansa Romaniei pentru o dezvoltarea sanatoasa și durabila. Zeci de miliarde de euro ar trebui sa ajunga la noi in țara pentru investiții in mai multe domenii.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov, anunța investiții de 12,8 milioane lei pentru digitalizarea mai multor spitale

17:11, 03.05.2024 -  Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, anunța investiții de 12,8 milioane lei pentru digitalizarea mai multor spitale. Banii provin din PNNR, iar implementarea proiectelor are ca termen limita anul 2025. Hubert Thuma spune intr-o postare pe Facebook ca vor fi digitalizate trei spitalele…

Educația din Romania are nevoie urgenta de o schimbare. Care sunt soluțiile corecte?

12:05, 30.04.2024 - Școli sigure, care sa nu-i mai puna pe copii in pericol in fiecare zi, profesori bine platiți și un sistem de invațamant care sa puna nevoile copiilor pe primul loc sunt condiții esențiale pentru a ne asigura ca Romania are, cu adevarat, un viitor bun. Iar USR este singurul partid care a venit constant…

PNRR nu va fi prelungit dupa anul 2026. Romania a incasat doar 32% din banii europeni.

10:00, 20.04.2024 - Mecanismul de redresare și reziliența european, din care face parte și Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) al Romaniei, nu va fi prelungit dupa anul 2026, au decis miniștrii economiei și finanțelor din statele UE. Țara noastra a incasat pana in prezent puțin peste 30% din fondurile europene.

Romania inca nu știe sa foloseasca banii europeni! Boloș: Capacitatea de implementare a proiectelor e limitata

22:46, 09.04.2024 - Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, a facut declarații care ii pun intr-o lumina proasta pe romani. Deși ar trebui ca autoritațile din Romania sa știe cum sa foloseasca banii europeni, iata ca situația nu sta chiar așa. Romania inca nu știe sa foloseasca banii europeni, deși ar trebui ca autoritațile…

Finanțare de peste 9 mil. lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase și cel de Pneumoftiziologie. Banii vin din PNRR.

12:45, 12.03.2024 - Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” au obținut finanțare europeana nerambursabila prin Planul Național de Redresare și Reziliența pentru proiectele care vizeaza digitalizarea celor doua unitați sanitare.

Se termina cosmarul din Bariera Valcii? Investitie uriasa pentru o noua centrala

05:30, 07.03.2024 - Locuitorii din cartierul craiovean Bariera Valcii si nu numai au sanse sa respire aer mult mai putin poluat si sa nu mai suporte cenusa si poluarea din zona, in urmatorii ani. Societatea Electrocentrale Craiova SA a scos la licitatie un contract urias pentru proiectarea si construirea unei centrale…

Adrian Caciu, ministrul Investitiilor: Decizia de astazi de a prioritiza investitiile in baza aplicarii „criteriul verde” va conduce la o internalizare a finantarilor in vederea producerii de valoare adaugata la nivel national

18:00, 08.02.2024 - Ministrul Investitiilor si Fondurilor Europene arata intr-o postare ca ”fondurile europene din exercitiul financiar 2021-2027, alaturi de cele cuprinse in Planul National de Redresare si Rezilienta reprezinta principalele instrumente de finantare a dezvoltarii economiei romanesti in perioada urmatoare”.…

27 de microbuze achiziționate pentru transportul elevilor din mediul rural

05:40, 08.02.2024 - Un numar de 27 de microbuze electrice au fost achiziționate de catre Consiliul Județean Gorj pentru școlile din mediul rural din județ. In data de 12 februarie va fi semnat contractul de achiziție cu firma care a fost selectata in urma licitației. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj,…


Ce parere ai despre aceasta stire?