Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margaret Thatcher avertiza în privința lui Putin: Mă uit la pozele cu el și încerc să găsesc o urmă de umanitate

Publicat:

Fostul premier britanic a avertizat in privința lui inca din anul 2000. „Ma uit la pozele cu el și incerc sa gasesc o urma de umanitate”, spunea atunci cea care a condus guvernul britanic intre 1979 și 1990. Reacția venea in urma tragediei produsa pe submarinul Kursk, cand președintele rus a refuzat ajutorul occidental pentru a incerca sa salveze marinarii de la bord.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția presei din Elveția dupa hotararea istorica a CEDO in favoarea unor femei care s-au plans ca guvernul nu acționeaza in privința schimbarilor climatice

15:15, 10.04.2024 - Ziare influente din Elvetia au criticat miercuri o decizie privind schimbarile climatice luata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) impotriva guvernului elvetian, declarand ca aceasta risca sa submineze democratia si sa sporeasca influenta politica a grupurilor ecologiste.

Putin ameninta, dupa aderarea Finlandei la NATO: „Noi nu aveam trupe acolo, acum vom avea”. Reactia oficialilor finlandezi

17:20, 08.04.2024 - Dupa ce Finlanda a devenit, anul acesta, cea mai noua membra a NATO, presedintele rus Vladimir Putin a amenințat recent ca va staționa din nou trupe in apropierea graniței cu aceasta tara.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

David Petraeus, fost director al CIA: „Putin nu se va opri in Ucraina. In mod sigur, Moldova va fi in colimator”

13:05, 24.02.2024 - Republica Moldova se afla „in colimatorul” președintelui rus Vladimir Putin, in condițiile in care in regiunea separatista Transnistria sunt in prezenți staționați in jur de 1.500 de militari ruși, a avertizat, vineri, David Petraeus, fost director al CIA și fost comandant al trupelor americane in Afganistan…

Reacția lui Putin dupa ce Biden l-a facut „ticalos nebun”: De aceea este mai bun pentru noi

20:25, 22.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sustinut joi ca recentul calificativ de "ticalos nebun" folosit referitor la el de omologul sau american Joe Biden arata de ce Kremlinul il considera totusi pe acesta din urma preferabil ca presedinte fata de Donald Trump, relateaza Reuters.

Reacția LPF dupa mesajul afișat de FCU Craiova inainte de meciul cu CFR Cluj

14:06, 18.02.2024 - FCU Craiova a oferit un moment inedit la startul meciului cu CFR Cluj, pierdut de olteni pe teren propriu cu 3-1, cand formația olteana a ales sa țina un moment de reculegere in memoria lui Alexei Navalny, opozantul cel mai important al dictatorului din Rusia, Vladimir Putin. ...

Reacția lui Donald Trump, dupa ce Putin a spus ca il prefera pe Biden ales din nou președintele SUA: „Va oferi Rusiei totul, inclusiv Ucraina, cadou”

09:25, 15.02.2024 - Fostul președinte Donald Trump a spus ca este un „compliment” pentru el declarația președintele rus Vladimir Putin, care, intrebat pe cine ar prefera președintele Statelor Unite dupa alegerile din noiembrie, a raspuns ca pe rivalul sau, președintele Joe Biden, scrie US TodayVorbind cu susținatorii sai…

Reacția radicala a unui britanic intr-un restaurant din Cluj. „Chiar scapa de sub control, dar oamenii sunt complici“

16:55, 09.02.2024 - Un britanic stabilit la Cluj s-a plans de prețurile din restaurante, dar și de faptul ca oamenii nu au nicio reacție și sunt dispuși sa cheltuiasca oricat pe mancare. Infuriat, el a avut o reacție radicala intr-un restaurant din Cluj.


Ce parere ai despre aceasta stire?