Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea mai caldă din Arctica, responsabilă de valurile de frig din Europa (studiu)

Publicat:

, de pe care gheata dispare sub efectul incalzirii climei, contribuie in mod direct la ninsorile abundente din Europa, cum ar fi episodul glacial din 2018 supranumit ''Bestia din Est'', conform unui studiu publicat joi, relateaza AFP.

Acest eveniment, care a paralizat o mare parte din nordul Europei in februarie si martie 2018, a provocat daune de peste un miliard de euro pe zi doar in .

Potrivit unui studiu publicat joi in revista , aceste furtuni de zapada exceptionale au fost o consecinta directa a apelor "anormal…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa este continentul care se incalzește cel mai rapid, cu o rata de aproape doua ori mai mare decat media globala | Studiu

08:56, 22.04.2024 - Europa este continentul care se incalzește cel mai rapid, iar temperaturile sale cresc de aproximativ doua ori mai repede decat media globala, au raportat luni doua organizații de top de monitorizare a climei, avertizand asupra consecințelor pentru sanatatea umana, topirea ghețarilor și activitatea…

CNN: In timp ce Putin se joaca cu nervii lor, est-europenii incep sa-si cumpere case in Occident in care sa se puna la adapost

18:56, 13.04.2024 - Exista o multime de motive pentru care oamenii ar putea schimba coasta baltica cu cea mediteraneana. La mai bine de trei decenii de la prabusirea comunismului, polonezii sunt mai bogati ca niciodata. Multi dintre cei care au inceput afaceri la inceputul anilor 1990 cauta acum sa se pensioneze. Iar munca…

Prețuri tot mai mici la energie electrica in vestul Europei. Romania este printre cei scumpi

21:05, 27.03.2024 - Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele spot din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate, prețurile au scazut atat de mult incat, zile la rand, energia este tranzacționata la valori extrem de mici, ajungand miercuri la un nivel mediu de doar 1 euro. Aceasta tendința…

Urșii, mai protejați decat oamenii in Romania - Ministrul Mediului cere, la Bruxelles, permisiune pentru intervenții mai drastice

20:40, 25.03.2024 - Prezent luni la Consiliul de Mediu de la Bruxelles, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a susținut mai multe intervenții, una dintre ele fiind despre necesitatea reevaluarii starii de conservare a populației de urs brun din Europa. „Romania a dovedit ca este capabila sa gestioneze cea mai mare populație…

Macron: „Trebuie sa fim pregatiti si vom fi pregatiti sa luam deciziile care se impun pentru ca Rusia sa nu castige niciodata”

22:45, 14.03.2024 - Daca Rusia va castiga acest razboi, credibilitatea Europei va fi redusa la zero, a avertizat joi seara presedintele francez Emmanuel Macron in cursul unui interviu televizat pe canalele France 2 si TF1, relateaza AFP, citata de Agerpres.Razboiul din Ucraina este "existential pentru Europa noastra si…

De ce platesc romanii mai mult pentru alimente. Țara noastra are cea mai mare inflație din Europa!

09:50, 14.03.2024 - Inflatia din tara noastra este la un nivel de care restul Europei a scapat inca de la inceputul anului. Avem o inflatie pentru luna februarie de 7,23%, intr-o usoara scadere fata de ianuarie. Chiar si asa, este cea mai mare dintre toate tarile europene, acolo unde media este de 2,6%.Principalul motiv…

Președintele PPE, Manfred Weber: "In momentul in care Nicolae Ciuca a fost premier cresterea economica a fost impresionanta”.

14:26, 05.03.2024 -  ”Confirm ca ma simt acasa aici, la Bucuresti. Bucuresti va fi capitala politica a Europei. PPE e acum cea mai mare forta din Parlamentul European, avem peste jumatate din membrii Consiliului, deci liderii europei sunt membri ai PPE si avem cel mai mare numar de alesi locali din Europa”, a spus Manfred…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?