Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie: Pinguinilor li se administrează medicamente împotriva depresiei din cauza vremii severe

Publicat:

Pinguinilor dintr-un sanctuar marin li s-au administrat medicamente impotriva depresiei din cauza vremii rea din nord-estul Angliei, relateaza AFP.

Potrivit lui din conducerea sanctuarului din Scarborough, cei 12 pinguini Humboldt originari de pe coastele statelor Peru și Chile dadeau semne de stres, așa incat s-au pus pastile in peștii pe care ii mananca.

Fiindca nu sunt din zone cu condiții meteo similare, 'nu s-au obișnuit cu acest tip de vreme rea atat de mult timp', a adaugat o colega a lui Crawford.

 Pinguinii iși manifesta stresul ramanand…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a declanșat nebunia in Marea Britanie: Partidul Laburist raporteaza o prima victorie importanta impotriva lui Sunak

09:01, 03.05.2024 - Partidul Laburist de opoziție din Marea Britanie a caștigat vineri un loc in parlament in nordul Angliei, provocand o pierdere grea conservatorilor de la guvernare. Este doar inceputul a ceea ce ar putea fi o serie de rezultate foarte proaste pentru premierul Rishi Sunak, anunța experții.

Dezinsecția impotriva țanțarilor din Timișoara, amanata pe final de luna din cauza vremii

16:51, 23.04.2024 - Primaria Timișoara programase pentru perioada 15 – 25 aprilie o prima acțiune de dezinsecție impotriva țanțarilor. Din cauza vremii, aceasta, insa, nu se poate desfașura cum ar trebui, astfel ca va fi amanata pentru finalul lunii.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Portarul englez Sam Johnstone rateaza EURO 2024 din cauza unei accidentari

13:31, 28.03.2024 - Sam Johnstone, portarul echipei de fotbal Crystal Palace si al selectionatei Angliei, a devenit indisponibil pentru restul sezonului din Premier League si urmeaza sa rateze, de asemenea, EURO 2024, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la cot in cursul zilei de miercuri, informeaza BBC,…

Capitala Yemenului, sub asediul atacurilor americano-britanice: lovituri impotriva a 18 tinte Houthi

06:50, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au desfasurat, sambata, lovituri impotriva a 18 tinte Houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP, scrie news.ro. Jurnalistii AFP din capitala yemenita…

Detaliile care ne arata ca Europa și SUA nu-și doresc sa caștige razboiul impotriva Rusiei

19:35, 23.02.2024 - Daca liderii NATO ar urma sa invețe vreo lecție de pe urma celor doi ani duri ai conflictului din Ucraina, aceea ar fi faptul ca alianța ramane extrem de prost pregatita sa faca fața amenințarilor existențiale pe care Moscova le lanseaza la adresa viitoarei securitați. Fara indoiala ca ajutorul militar…

Doua partii de schi din judetul Covasna au fost inchise din cauza incalzirii bruste a vremii

05:05, 06.02.2024 - Administratorii bazei sportive si de agrement din statiunea Sugas Bai au mentionat ca partia mare, in lungime de 560 de metri, si-a suspendat activitatea incepand de luni, la numai trei zile dupa ce a fost deschisa, insa pe partia mica se poate schia in continuare. Si partia de schi Oprea din localitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?