Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Britanie a trimis un distrugător în Golful Persic pentru a proteja navele comerciale de Iran

Publicat:

Distrugatorul britanic HMS Duncan a ajuns în Golful Persic, fiind a doua nava de razboi trimis de Londra în regiune pentru a asigura securitatea navele comerciale britanice în contextul amplificarii tensiunilor cu Iranul dupa capturarea unui tanc petrolier britanic, informeaza postul Sky News, citat de Mediafax.

Ministerul Apararii de la Londra a transmis ca HMS Duncan va acționa în conjuncție cu fregata HMS Montrose pentru a asigura securitatea navelor britanice în zona Strâmtorii Ormuz, unde în urma cu o saptamâna forțele iraniene au capturat…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul dezvaluie amanunte ale operațiunii ‘limitate’ impotriva Israelului: SUA, informate in prealabil

21:00, 14.04.2024 - Iran susține ca a informat Statele Unite cu privire la o operațiune „limitata” impotriva Israelului. Aceasta acțiune vine ca raspuns la atacul fatal asupra consulatului iranian din Siria, atribuit Israelului, care a avut loc la inceputul lunii aprilie. Ministrul iranian de externe, Hossein Amir-Abdollahian,…

Iranul avertizeaza ca va raspunde „mai puternic și mai hotarat” daca Israelul va riposta la atacul din timpul nopții

08:15, 14.04.2024 - Avertismentul a fost transmis de ambasadorul și reprezentantul permanent al Iranului la ONU, Amir Saeid Iravani, care a afirmat ca „Republica Islamica Iran nu va ezita sa iși exercite dreptul inerent de autoaparare atunci cand va fi necesar”, relateaza CNN.„In cazul in care regimul israelian va comite…

Semne ca ceva s-ar putea intampla curand: SUA iși restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel

05:10, 12.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel din motive de securitate, pe fondul temerilor de represalii iraniene la un atac pus pe seama Israelului in Siria, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

VIDEO| Iranul acuza SUA ca ar fi aprobat atacul din Damasc

06:35, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei. Raidul a distrus consulatul iranian…

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

SUA, in alerta maxima dupa amenințarile Iranului: Un atac semnificativ „este inevitabil”

13:05, 06.04.2024 - Statele Unite sunt in alerta maxima și se pregatesc pentru un posibil atac al Iranului care sa vizeze activele israeliene sau americane din Orientul Mijlociu, ca raspuns la atacul Israelului asupra ambasadei Iranului din Siria, a declarat vineri un oficial american, potrivit digi24.ro .

Iranul da vina pe Statele Unite, in calitate de aliat al Israelului, pentru atacul din Siria

11:00, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc.

Securitatea regiunii, „pe marginea prapastiei”. Iran, Irak și Siria, reacții dupa atacul SUA: „Actiune aventurista, eroare strategica”

13:35, 03.02.2024 - Iranul a condamnat „cu putere” loviturile intreprinse in cursul noptii de Statele Unite, denuntand „o incalcare a suveranitatii Siriei si Irakului”. De asemenea, Siria și Irak au denunțat atacul SUA, spunand ca securitatea regiunii este „pe marginea prapastiei”.


Ce parere ai despre aceasta stire?