Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marcel Pavel, împietrit de durere! Primele declarații după moartea mamei sale: "Încerc să mă abțin și să fiu lucid"

Publicat:

Am aflat cu toții teribila veste, chiar de la ! Aseara, artistul a facut anunțul trist pe internet, fiind vorba despre decesul prea iubitei sale mame. Cantarețul a intrat in direct la și ne-a marturisit ca simte cum ii fuge pamantul de sub picioare, argumentand ca, deși spera ca acest lucru sa nu i se intample niciodata, inevitabilul a avut loc.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?