Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică a izbucnit în plâns, ÎN DIRECT: "Sunt convinsă că în viaţa asta noi o să ne mai întâlnim!"

Publicat:

a fost invitata în platoul emisiunii "", unde a fost impresionata pâna la lacrimi de un caz social, Situatia a patru copii care au fost abandonati de mama si si-au pierdut tatal, în urma cu trei zile, a lasat-o fara cuvinte.

a izbucnit în lacrimi când a vazut suferinta a patru copii care au ramas fara tata. Vedeta a declarat ca si-ar dori sa îi ia si acasa, în zilele de Paste, numai sa nu-i lase sa petreaca sarbatorile singuri.

"Marcela am aflat ca…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, poveste dramatica de viața! Concurenta a izbucnit in lacrimi: „Am fost aruncata pe geam” / VIDEO

23:35, 01.04.2024 - Evelyn Balu are o poveste dramatica. Tanara mama a trecut prin clipe de coșmar din cauza barbatului alaturi de care are doi copii. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi.

Nu e niciodata prea multa iubire pentru Dominic, specialul familiei. Intre infern si paradis, o zi din viata mamelor cu copii speciali (II)

08:05, 14.03.2024 - Claudia stia ca Dominic va avea probleme, daca va supravietui nasterii, dar intreruperea de sarcina nu era o optiune. Nu pentru ea. Dominic stie ca... The post Nu e niciodata prea multa iubire pentru Dominic, specialul familiei. Intre infern si paradis, o zi din viata mamelor cu copii speciali (II)…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Crina Abrudan, apariție de senzație la sala. Vedeta arata senzațional la 46 de ani

15:56, 08.03.2024 - Crina Abrudan a ajuns la frumoasa varsta de 46 de ani, dar are o un corp de invidiat. Chiar daca are un program incarcat, nu rateaza niciodata antrenamentele de la sala și are o dieta echilibrata. Cum se menține in forma Crina Abrudan Crina Abrudan este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare…

Power Couple Romania, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta a izbucnit in lacrimi: ”E vorba despre viața și moarte” / VIDEO

00:35, 22.02.2024 - Eliza Natanticu a trecut prin moemnte cumplite in timpul probei la inalțime. Concurenta și-a dorit sa renunțe, dupa ce a facut un atac de panica. Cu toate ca actorul a incercat sa o calmeze, cei doi au ales sa incheie proba, astfel ca au obținut doar trei puncte.


Ce parere ai despre aceasta stire?