Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Manuela Oprișiu, nevoită să-și crească fetița de una singură, după ce s-a despărțit cu scandal de tatăl micuței, Leo de la Roșiori! Ce spune bruneta despre bărbatul cu care are un copil: ”Indiferent de ce a făcut...”

Publicat:

Manuela Oprișiu ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum e sa fie o mama singura, caci știm foarte bine ca inainte de a naște, tanara și tatal fetiței, cunoscutul manelist Leo de la Roșiori, și-au spus adio și s-au separat cu scandal. Bruneta face declarații și despre barbat spune daca cantarețul are in prezent vreo relație cu fiica lui.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Scandal in lumea buna a medicilor. Ramona a trait un coșmar alaturi de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afara din casa” / VIDEO

20:00, 13.05.2024 - Ramona a trait un coșmar cu fostul soț. Cei doi au fost casatoriți timp de 22 de ani, dar viața de cuplu nu a fost deloc una armonioasa. Barbatul, de profesoe medic, a fost violent atat cu copiii, cat și cu partenera de viața, astfel ca a impins-o la divorț.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relație cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. „Exact ca un copil”

11:10, 20.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna și se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viața ei personala și cat de mult a schimbat-o iubitul ei.Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt de nedespartit,…

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Manuela Oprișiu, detalii despre plangerea penala pe care a depus-o la poliție! Femeia care i-a oferit lui Leo de la Roșiori un copil e terorizata de un an de zile: ”O sa merg și in instanța”

10:15, 16.04.2024 - Manuela Oprișiu a fost nevoita sa ajunga la poliție pentru a depune o plangere penala. Cea care i-a oferit lui Leo de la Roșiori o fetița trece prin momente de panica, asta dupa ce de mai bine de un an de zile e terorizata de o femeie in mediul online. Bruneta și-a facut curaj și acum cere sa i se faca…

Pe cat de celebru, pe atat de modest! Catalin Maruța este un cetațean model! Prezentatorul TV se conformeaza regulilor chiar și in restaurantele de lux! / PAPARAZZI

22:50, 12.04.2024 - Catalin Maruța este un cetațean model! Deși il recunoști de la o poșta și are milioane de fani, prezentatorul TV este la fel de modest pe cat este de celebru. Indiferent unde merge, este tratat la fel ca oamenii de rand! Iata ce imagini au surprins paparazzii Spynews.ro cu celebrul prezentator!

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…


Ce parere ai despre aceasta stire?