Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncare de vită cu năut

Publicat:

Mancare de vita cu naut – Ingrediente (6 portii)

500 g carne vita

2 cepe

300 g naut

1 cana orez

curry

300 ml suc de rosii

sare

piper

ulei

apa

2 rosii

patrunjel

Mancare de vita cu naut – Mod de preparare

Speli nautul si il pui la fiert in apa cu sare. Il lasi sa fiarba cam 40-45 de minute. Fierbi orezul potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

Speli carnea, o tamponezi cu un servet de hartie si o tai bucati. Le pui intr-o tigaie cu putin ulei incins, la foc mediu, si rumenesti bine carnea

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Cele mai bune ingrediente pentru hidratarea pielii uscate

18:35, 25.04.2024 - Hidratarea pielii este esențiala pentru a menține un aspect sanatos și tanar. Descopera mai multe informații despre importanța hidratarii pielii, sfaturi generale și produse recomandate pentru a obține rezultatele dorite, familiarizeaza-te cu cele mai eficiente ingrediente care ajuta la hidratarea pielii…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Cum sa cureți cu ușurința acumularea de calciu de la duș. Soluții cu ingrediente din casa

11:15, 28.02.2024 - Baia este locul unde iți petreci o buna parte din zi, locul unde ai nevoie ca totul sa fie curat și relaxant, astfel incat, dupa o zi lunga petrecuta la birou, sa te poți bucura de o baie calda și relaxanta. Pentru a beneficia de acest lucru, trebuie sa ai grija de obiectele sanitare și sa te asiguri…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?