Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Mama mea găteşte mai bine“ debutează luni, la Prima TV. Horia Vîrlan: „Nimeni nu chinuie şi necăjeşte concurenţii, cum se întâmplă în alte părţi“

Publicat:

„«Mama mea gateste mai bine» este o emisiune serioasa, insa buna dispozitie are locul ei“, a marturisit , gata de jurizare. Desi petrece 12 ore pe zi pe platourile de filmare de la Prima TV, maestrul bucatar pare ca nu oboseste niciodata, iar pasiunea pentru gatit i se citeste pe chip. Intre pauzele de la „Cireasa de pe tort“, emisiunea care i-a astras simpatia publicului, trece in platoul emisiunii „Mama mea gateste mai bine“, acolo unde concurentii asteapta plini de emotii marele verdict: care mama sau, in unele cazuri, care tata gateste mai bine?

Cu…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se va intampla cu emisiunea lui Dan Negru, “Jocul cuvintelor”, din aceasta primavara. „Publicul de televiziune este intr-o continua mișcare”

17:45, 13.05.2024 - Un nou sezon al celui mai antrenant quiz show din Romania, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va putea fi urmarit, din 20 mai, in fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D! Amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou in atmosfera intensa a emisiunii care a cucerit publicul inca…

Soluțiile fondatorului Repatriot pentru revenirea diasporei. Marius Bostan i-a ajutat pe romani sa se intoarca acasa. „Fara ei eram aproape pierduți“

22:46, 19.04.2024 - Marius Bostan a fondat comunitatea Repatriot, prin intermediul careia a consiliat mii de romani și i-a ajutat sa revina acasa, dupa ani petrecuți peste hotare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, el explica ce soluții exista pentru a convinge romanii din diaspora sa se conecteze cu țara.

Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a spus adevarul. Ce se intampla, de fapt, cu latifundiarul din Pipera

08:05, 10.04.2024 - Gigi Becali, de nerecunoscut! Anamaria Prodan a dat cartile pe fata si a spus adevarul despre latifundiarul din Pipera.Vezi AICI dezvaluiri socante despre Gigi Becali facute de catre Anamaria Prodan...Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost certati, mai multi ani.

Gafa care a stricat surpriza emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este juratul care va ramane fara echipa

16:05, 01.04.2024 - Deși a fost ștearsa rapid de pe platformele televiziunii, o inregistrare postata pe Antena Play a dezvaluit publicului care va fi juratul de la „Chefi la Cuțite” care va ramane fara echipa in concurs, potrivit Click.

Ingredientul surpriza din piureul de cartofi pentru o aroma speciala. Asa se prepara la scolile culinare de zeci de ani

09:35, 25.03.2024 - Piureul se prepara destul de des in bucatariile romanilor, pentru ca are o textura cremoasa și un gust delicios. Se potrivește de minune cu o mulțime de feluri de mancare, precum friptura la cuptor, gratar sau cu peștele. Este simplu de preparat, insa pentru o aroma de neuitat trebuie sa adaugi inca…

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Ce cuplu a caștigat Finala Power Couple Romania. Cu cați bani au plecat acasa concurenții

23:25, 13.03.2024 - Un cuplu a caștigat Finala Power Couple Romania in ediția difuzata pe 13 martie 2024. Doi concurenți au plecat acasa cu trofeul și un premiu in bani. Iata cine sunt cei care au obținut victoria din primul sezon al reality show-ului.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Show incendiar pe scena emisiunii! Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat piesa "Thunderstruck": "Cireașa de pe tort" / VIDEO

21:36, 17.02.2024 - In primul episod al sezonlui 20 al emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzat pe data de 17 februarie 2024, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in AC/DC și au interpretat celebra piesa "Thunderstruck". Cum au comentat jurații prestația lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?