Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Malta a inclus România în zona roșie. De ce acte este nevoie pentru a intra în această țară

Publicat:

Malta a inclus Romania, alaturi de alte state, in zona roșie și solicita romanilor, la intrare, dovada vaccinarii, in caz contrar urmand sa stea in carantina timp de 14 zile, a informat sambata (MAE) intr-un comunicat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE: Autoritatile romane nu permit participarea delegatiilor ruse si belaruse la Adunarea Parlamentara a OSCE

17:35, 15.06.2024 - Autoritatile romane nu permit participarea delegatiilor Rusiei si Belarusului la sesiunea anuala a Adunarii Parlamentare a OSCE, care se va desfasura in Romania, intre 29 iunie si 3 iulie, anunta Ministerul Afacerilor Externe (MAE), relateaza News.ro.„Decizia partii romane se bazeaza pe pozitia cunoscuta…

Alegeri europarlamentare 2024. Romania, pe locul noua in UE la prezenta la vot. Care este situația in restul țarilor

13:36, 11.06.2024 - Romania este pe locul al noualea in Uniunea Europeana la prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2024, intr-un clasament dominat de Belgia, Luxemburg si Malta si care le are la final pe Croatia, Lituania si Bulgaria, transmite Agerpres.

Romania, ocolita de turiștii straini. Motivul pentru care nu vor sa-și faca vacanța la noi in țara

18:35, 08.06.2024 - Romania este ocolita de straini, cel puțin asta reiese din ultimele date statistice. Malta este cea mai atractiva țara din Europa pentru turiști, urmata de Cipru, Luxemburg și Austria. Romania este la coada clasamentului intre Polonia și Germania. 

Alina Goghiu, prima reacție dupa ce Malta a refuzat extradarea Prințului Paul. Ce cale de atac pregatesc procurorii romami?

23:45, 20.05.2024 - „Instanta din Malta a respins predarea lui Paul-Philippe in Romania. Hotararea poate fi atacata in termen de 3 zile. Instanta de executare, Curtea de Apel Brasov, va face o adresa oficiala catre parchetul din Malta, prin care le va solicita sa exercite la timp calea de atac, sa nu existe erori de procedura,…

Batalia juridica din Malta: Avocații lui Paul de Romania susțin ca extradarea i-ar incalca drepturile. „A fost haituit timp de mulți ani”

12:30, 07.05.2024 - Avocații fugarului Paul au susținut luni in fața instanței din Malta ca cererea de extradare a autoritaților romane se intemeiaza pe o decizie corupta, care ar putea duce la incalcarea drepturilor fundamentale, relateaza Times of Malta.

Momentul in care Paul de Romania a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era in vacanța (VIDEO)

14:30, 29.04.2024 - Au aparut primele imagini de la capturarea autointitulatului prinț Paul al Romaniei. Vorbim de momentul in care a fost saltat de polițiști chiar din resortul de lux unde era in vacanța, alaturi de soția sa, Lia, in Malta.

Romanii platesc printre cele mai mici tarife din Uniunea Europeana pentru energia electrica și gaze

17:05, 26.04.2024 - Eurostat a confirmat ca romanii platesc printre cele mai mici tarife din Uniunea Europeana pentru energia electrica și gazele naturale, potrivit datelor din a doua jumatate a anului 2023. Gaze naturale: – Romania ocupa locul 3 in topul celor mai mici prețuri pentru consumatorii casnici, cu un tarif…

Petrom, a cincea scumpire a carburanților din luna aprilie

12:50, 16.04.2024 - Prețul carburanților a crescut din nou la Petrom marți 16 aprilie. De data aceasta, benzina și motorina s-au scumpit cu cate 4 bani pe litru, potrivit peco-online. Precedenta modificare de preț a avut loc vineri la pranz, conform Monitorul Prețurilor, cand a crescut prețul benzinei standard cu 4 bani…


Ce parere ai despre aceasta stire?