Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulţi locuitori din Paşcani vor rămâne miercuri fără apă la robinete: Iată zonele vizate

Publicat:

Miercuri, 2 octombrie 2019, in intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre utilizatorii de pe str. Ștefan Cel Mare – blocurile V9, V10, V3, V4, Sediul BCR, Serviciul de evidența a populației Pașcani, str. blocurile V1, V2, V5, V6, V7, V8, aleea Tineretuluiblocurile S1, S2, V11, V12, din municipiul Pașcani. recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru perioada de intrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969. (Claudia

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant și ceața densa. Care sunt zonele vizate 

07:40, 23.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora! Cu puțin timp in urma a fost emis un cod galben de vant puternic și ceata densa. Care sunt zonele vizate și pana cand este valabila atenționarea.

Ambulanța Tecuci, cladire veche de 70 de ani, modernizata și consolidata. Va avea panouri solare si fotovoltaice

15:31, 09.04.2024 - Sediul in care funcționeaza Serviciul de Ambulanța Tecuci, cladire veche de 70 de ani, va fi modernizata și consolidata. Proiectul prevede solutii inovatoare, cum este sistemul inteligent de management energetic, astfel incat sa fie redus consumul de energie.

COD GALBEN de INUNDAȚII pe raurile mici din Alba, pana la ora 16.00. Zonele vizate

10:45, 13.03.2024 - COD GALBEN de INUNDAȚII pe raurile mici din Alba, pana la ora 16.00. Zonele vizate COD GALBEN de INUNDAȚII pe raurile mici din Alba, pana la ora 16.00. Zonele vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis miercuri 13 martie, o avertizare cod galben de inundații in Alba, valabila…

RAJA Constanta: Consumatorii de pe anumite tronsoane din cartierele Tomis II si Tomis III, fara apa la robinete

09:20, 03.03.2024 - Echipele RAJA executa lucrari de sectorizare si montare a unor debitmetre la nivelul retelelor stradale, in cadrul contractului ldquo;Realizare camine si instalatie mecano hidraulica pentru modernizare si sectorizare pe retele de distributie apa ndash; LOT 1, LOT 2, LOT 3", din municipiul Constanta.Astfel,…

RAJA Constanta: Mai multi constanteni fara apa la robinete, joi. Zonele vizate

21:15, 21.02.2024 - Echipele RAJA executa lucrari de sectorizare si montare a unor debitmetre la nivelul retelelor stradale, in cadrul contractului ldquo;Realizare camine si instalatie mecano hidraulica pentru modernizare si sectorizare pe retele de distributie apa ndash; LOT 1, LOT 2, LOT 3", din municipiul Constanta.Astfel,…

(video) MAN și locuitori din Bubuieci cu protest la Delegația UE, care e peste drum de sediul partidului: „Vrem alegeri libere, nu trucate de PAS”

12:20, 12.02.2024 - Locuitori din Bubuieci, alaturi de reprezentanți ai MAN au organizat un flash-mob in fața Delegației UE. Oamenii au venit cu pancarte: „Alegeri libere, nu trucate de PAS”, „Știm ca Uniunea Europeana este despre dreptate”, „Vom lupta pana la CtEDO”, „PAS nu ne va inchide gura”.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?