Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mult spectacol în Marele Circ? – Noul sistem de calificări permite eliminarea „melcilor”

Publicat:

Prin urmare, de ceva timp, FIA si echipele cauta solutii pentru a readuce adrenalina in pista. Iar, astazi, FIA a confirmat posibila schimbare a sistemului de calificari.

Sistemul de calificari de tip „knock-out”, ce ar putea fi introdus din chiar din acest sezon, daca trece de votul Consiliului FIA de saptamana viitoare, prevede eliminarea celui mai lent pilot dupa fiecare sesiune.

AFLA totul despre noul sistem de calificari din Formula 1 pe Viteze.ro

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, talisman norocos pentru McLaren » Lando Norris, proaspat caștigator de Grand Prix, criticat aspru: „A fost o onoare!”

17:40, 07.05.2024 - In cel de-al 110-lea start din Formula 1, Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a obținut prima victorie a carierei in Marele Circ, la Miami. Britanicul a profitat de un safety car la momentul favorabil, devansandu-l pe Max Verstappen, care a terminat pe poziția a doua. Podiumul a fost completat…

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Ciuca, despre alianța cu PSD: „Romania nu-și poate permite instabilitate politica!”

11:40, 28.03.2024 - „Sa va spun ceva și despre acest construct politic cu PSD. Sunt in sala oameni care toata viața lor au avut acesta lupta, competiție direct cu membrii PSDNe aflam intr-o situație care de la fiecare dintre noi nu cerem decat sa lasam deoparte tot ce tine de diferențele, divergentele, orgoliului politic…

F1: Verstappen, pole position in Arabia Saudita. Leclerc, al doilea in calificari

10:11, 09.03.2024 - Campionul mondial en titre are un inceput foarte bun de sezon. Olandezul de la Red Bull Racing a reușit al doilea pole position consecutiv, dupa ce a fost cel mai rapid in a treia sesiune de calificari inaintea Marelui Premiu de Formula 1 din Arabia Saudita. Verstappen a reușit un rezultat de 1 minut…

Arabia Saudita va avea un nou circuit de Formula 1. Va intra in calendar din 2027

13:05, 07.03.2024 - In urma cu trei ani, Arabia Saudita a semnat un contract pe 10 ani pentru a gazdui etape de Formula 1. In urma acestei ințelegeri, Marele Circ va primi 55 de milioane de dolari pe an, dar și o sponsorizare de 450 de milioane de dolari din partea celor de la Aramco. Mai mult, din 2027, Marele Premiu…

Formula 1: Max Verstappen, al șaselea timp in primele antrenamente din Bahrain

16:26, 29.02.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, iar cel mai rapid a fost Daniel Ricciardo (Visa Cash App RB F1 Team - fosta AlphaTauri). Max Verstappen (campionul ultimelor trei ediții din Marele Circ) a avut al șaselea timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?