Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Ghenea îşi doreşte cât mai curând copii cu Gerard Butler

Publicat:

Romanca in varsta de 24 de ani a spus ca spera ca partenerul ei „nu se va schimba“. Ea a recunoscut ca intr-adevar isi doreste copii, dar a spus ca mariajul nu este o prioritate. „Este un tip minunat si sper ca nu se va schimba in niciun fel“, a adaugat Madalina despre cel pe care il considera „prima ei dragoste“.

Madalina, care isi promoveaza in prezent noul film „“, a vorbit despre viata ei personala la un talk show italian, unde a recunoscut ca este pregatita sa aiba copii „chiar acum“, explicand: „Dintotdeauna am vrut o familie, cu multii copii si animale“.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca iși dorește sa devina primar in Las Vegas. Cine este Irina Hansen și cu ce se ocupa, de fapt

17:26, 03.06.2024 - O romana iși dorește sa devina primar in Las Vegas. Irina Hansen este femeia care și-a depus candidatura pentru alegerile din 2024. Iata cu ce se ocupa și ce spune despre Romania, țara in care s-a nascut.

La 93 de ani, magnatul media din SUA s-a casatorit pentru a cincea oara. Cine e norocoasa mireasa

16:10, 03.06.2024 - Magnatul media Rupert Murdoch s-a casatorit pentru a cincea oara, la varsta de 93 de ani, cu Elena Jukova, o specialista in biologie moleculara, in prezent pensionara, de origine rusa si in varsta de 67 de ani, potrivit unor fotografii aparute in mai multe publicatii, inclusiv in tabloidul The Sun,…

Notițe de calendar – 26 mai: Actorul cu 250 de filme in patru decenii

14:05, 26.05.2024 - 1805: La șase luni dupa ce s-a autoincoronat imparat, Napoleon Bonaparte este incoronat rege al Italiei, cu vestita Coroana de fier a regilor longobarzi, in  Domul din Milano . Cam facea cumul de funcții nea Napoleon ???? 1967: The Beatles lanseaza albumul Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Un album…

Bogdan Visan, seful Centrului de copii si juniori de la FC Arges: „Mai avem cativa copii de la Under 17, care o sa fie in angrenajul echipei mari cat de curand”

19:05, 17.04.2024 - Intrebat despre debutul juniorului Alexandru Dinoci la echipa mare, despre puștii care fac fața la prima reprezentativa a clubului și despre perspectivele din viitorul apropiat, Bogdan Vișan, antrenorul coordonator al Centrului de copii și juniori de la FC Argeș, ne-a declarat: „Pentru mine nu este…

Lupta unei romance, al carei nume a fost gravat pe mașini Tesla, cu Elon Musk. Bolnava de cancer, iși dorește „sa aiba decența sa-și ceara scuze”

18:30, 16.04.2024 - Cristina Balan, un fost avertizor de integritate de la producatorul de mașini electrice Tesla, s-a luptat cu Elon Musk in justiție timp de un deceniu, dupa ce a fost concediata pentru ca și-a exprimat ingrijorarea cu privire la siguranța franarii. Bolnava de cancer, femeia spune, pentru BBC, ca inca…

Romanca premiata pentru ca a nascut 19 copii: „La baza fiecarui mare creștin sta devotamentul mamei”

18:15, 08.04.2024 - Arhiepiscopia Sucevei și Radauților i-a acordat unei sucevence, soția unui cantor bisericesc din localitatea Giurgești, Ordinul eparhial „Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava", acordat de Arhiepiscopul Calinic, pentru meritul de a fi adus pe lume și a fi crescut 19 copii.

Andreea Sasu a confirmat ca urmeaza sa aiba un copil cu Philipp Plein! Romanca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem impreuna de un an de zile”

15:30, 03.04.2024 - Andreea Sasu a confirmat sarcina! Romanca a facut primele declarații și a recunoscut tot ce s-a spus despre povestea de dragoste pe care o traiește alaturi de Philipp Plein! Cei doi au o relație de un an și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe!

Tona de cacao a ajuns la un pret record, 10.000 de dolari

08:05, 27.03.2024 - Preț record pentru tona de cacao! Cotatiile futures la cacao au atins marti un nivel fara precedent de peste 10.000 de dolari tona, prelungind un avans istoric, care a constat in dublarea preturilor de la inceputul anului si a scumpit ciocolata, transmite Bloomberg . Piata este agitata de recoltele…


Ce parere ai despre aceasta stire?