Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macovei: Suspendarea Convenţiei Drepturilor Omului în Turcia permite reintroducerea pedepsei cu moartea

Publicat:

"Suspendarea de catre Erdogan a Convenției Drepturilor Omului arunca Turcia intr-o zona de insecuritate totala in ceea ce privește cetațenii proprii, pentru ca drepturile omului — civile și politice — pot fi incalcate, fara ca sa poata fi tras la raspundere. Cetațenii aflați pe teritoriul Turciei sunt intr-un mare pericol. Suspendarea aplicarii Convenției Drepturilor Omului permite și reintroducerea pedepsei cu moartea", a declarat , potrivit Agerpres.

Ea a adaugat ca aceasta decizie se suprapune peste declararea starii de urgența in Turcia, "care ii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.

SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse

10:50, 08.04.2024 - Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, propune reintroducerea pedepsei cu moartea pentru crime impotriva copiilor, o masura ce contrasteaza cu poziția Uniunii Europene care o considera inumana. The post SERBIA SERBIA: Reintroducerea pedepsei cu moartea in Serbia starnește controverse first appeared…

Telefoanele, in locul buletinului, noul ordin venit de la UE

12:10, 02.04.2024 - Prin intermediul telefoanelor, oamenii vor putea sa iși confirme identitatea și sa distribuie documente electronice direct din portofelele digitale.Acest proiect urmarește minimizarea timpului de obținere a acestor documente, mai puține hartii și timp petrecut la coada. In plus, se vor proteja datele…

Proiect in Parlament care va ajuta toți cetațenii: in prezent se primesc amenzi serioase pentru aceste fapte

11:20, 30.03.2024 - Foarte mulți cetațeni au fost amendați pentru ca nu și-au schimbat actele expirate la timp. Senatorul USR, Raoul Trifan, a introdus o inițiativa legislativa prin care statul sa fie obligat sa notifice cetațenii cu 90 de zile inainte de expirarea unui document care conține date personale. ”Instituțiile…

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Mai mulți demnitari ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea

18:30, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, relateaza duminica AFP.

Parlamentarii rusi cer reintroducerea pedepsei cu moartea in urma atacului sangeros de la Moscova

16:10, 24.03.2024 - In urma atacului armat de la Moscova, soldat cu peste 130 de morti, mai multi oficiali ai regimului lui Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea in cazul „teroristilor”.

Membri ai regimului Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

14:56, 24.03.2024 - Mai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei.


Ce parere ai despre aceasta stire?