Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mă simt vinovată! Nu ştiu dacă mai mai primeşte!. Aşa se tânguieşte o vedetă de la noi după ce A CĂLCAT PE BEC

Publicat:

O vedeta de la noi incearca sa dreaga busuiocul dupa ce a cazut prada tentantiilor. Si ce tentatii! Unde mai pui ca se plange in mod public, pe internet.

Dupa ce cu putin timp in urma declara ca a inceput sa mearga la sala si sa-si lucreze ambdomenul sub indrumarea lui , a reusit sa dea cu bata-n balta. Dupa cu seara petrecuta in oras, alaturi de cativa prieteni, blonda a decis sa-si satisfaca o pofta pe care incercase se si-o tina in frau pina acum. Astfel ca, in miez de noapte, Simona s-a oprit sa manance…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de afectata e Oana Roman de comentariile rautacioase pe care le primește in online! Vedeta spune și motivul pentru care a renunțat la televiziune / VIDEO

22:51, 20.05.2024 - De peste 35 de ani, Oana Roman se afla in lumina reflectoarelor, iar vedeta a reușit sa-și construiasca cariera pe care și-a dorit-o dintotdeuna. A cochetat și cu televiziunea, insa susține ca și-a dat seama ca nu acolo este locul ei, astfel ca iubește mult mai mult ceea ce face acum. Vedeta ne spune…

Vacanța de vedeta. Cum l-a schimbat pe Damian Draghici pelerinajul de pe Muntele Athos. Și-a dorit sa se mute in locul sfant: „Un moment de rascruce...”

18:20, 04.05.2024 - Damian Draghici a fost de mai multe ori pe Muntele Athos, iar prima data cand a mers in locul sfant a fost intr-o perioada mai dificila, despre care spune ca era in cautarea unor raspunsuri cu privire la viața lui. Și-a dorit și sa mute pe Muntele Athos in acel moment.

Oana Roman a visat-o pe mama ei. Ce semne primește vedeta de la Mioara Roman: „De cand a murit...”

20:35, 10.04.2024 - Pe 23 aprilie se implinesc doua luni de cand Mioara Roman. Oana Roman spune ca incearca sa invețe sa traiasca fara mama ei. Singurul gand care ii aduce alinare este ca Mioara Roman a ajuns intr-un loc mai bun și și-a gasit, in sfarșit, liniștea.

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.


Ce parere ai despre aceasta stire?