Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lupte (politice) crâncene în Consilul Local Butoieşti

Publicat:

Cine asista la o sedinta a consilierilor locali din comuna Butoiesti, cu siguranta ca va parasi sala fugind ca dracu de tamaie, smulgandu-si parul din cap, facand semnul crucii si scuipandu-si in san, intrebandu-se daca nu cumva a fost blestemat de a avut nenorocul sa participe la un astfel de […]

Citeste articolul mai departe pe mehedinteanul.ro…  

Sursa articol: mehedinteanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.

Candidații cu șanse zero fac jocurile politice

21:40, 12.03.2024 - Organizarea alegerilor locale pentru primari și președinții de consilii județene dintr-un singur tur de scrutin lasa loc celor mai spectaculoase jocuri politice. The post Candidații cu șanse zero fac jocurile politice first appeared on Informatia Zilei .

Victoria Nuland iși va parasi postul 

19:50, 05.03.2024 - Adjunctul secretarului de stat american pentru afaceri politice, Victoria Nuland, iși va parasi postul in urmatoarele saptamini. Anunțul a fost facut de șeful Departamentului american de politica externa, Anthony Blinken. "Victoria Nuland m-a informat ca in urmatoarele saptamini intenționeaza sa se…

Somat sa-și dea demisia, Marcel Boloș acuza 'lupte politice meschine': 'Taxa pe boala' nu exista in Codul Fiscal

17:35, 04.03.2024 - „Taxa pe boala” nu exista in Codul Fiscal, spune ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, in plenul Camerei Deputaților, in care se dezbate moțiunea simpla impotriva sa. „Ca ministru al Finanțelor, este important sa subliniez angajamentul meu fața de procesele democratice și respectul pentru opiniile…

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Calculele politice pentru comasare și prezidențialele timpurii. Țintele Coaliției

17:55, 22.02.2024 - PSD și PNL urmaresc sa beneficieze de aportul aleșilor locali nu doar la europarlamentare, ci iși orienteaza strategia și primul tur al prezidențialelor. In plus, Coaliția pregatește și viitorul politic al președintelui Klaus Iohannis.

Tensiune și presiuni politice la Complexul Energetic Oltenia, din cauza listei scurte pentru directori. Cum a intervenit președintele PNL Gorj pentru cei respinși. Ministrul Burduja a trimis Corpul de Control. Evaluarea o face o firma din Cluj

11:10, 12.02.2024 - Continue reading Tensiune și presiuni politice la Complexul Energetic Oltenia, din cauza listei scurte pentru directori. Cum a intervenit președintele PNL Gorj pentru cei respinși. Ministrul Burduja a trimis Corpul de Control. Evaluarea o face o firma din Cluj at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?