Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LUMEA AZI Cercetătorii israelieni au învăţat un peştişor să-şi conducă acvariul

Publicat:

Un pestisor auriu este capabil sa navigheze pe uscat. Singura conditie este sa fie totusi intr-un acvariu. Cercetatorii de la universitatea israeliana din au reusit ceea ce poate parea imposibil; au dresat pestisorul sa-si conduca acvariul incotro vrea el.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Animalele care au propriul lor alfabet. Asa comunica intre ele, cercetatorii sunt uimiti de descoperire

10:00, 21.05.2024 - Lumea animalelor este, inca, una plina de mistere și multe lucruri inca neeucidate. Dar, conform unor cercetari, s-a descoperit care sunt animalele care au propriul lor alfabet, comunicand astfelintre ele. Cercetatorii spun ca sunt uimiti de descoperire. Cercetatorii au descoperit care sunt animalele…

Pagubele economice provocate de schimbarile climatice, de șase ori mai grave decat se credea: „Pana la sfarșitul secolului, oamenii ar putea fi cu 50% mai saraci”

11:55, 18.05.2024 - Pagubele economice cauzate de schimbarile climatice sunt de șase ori mai grave decat se credea anterior, incalzirea globala urmand sa micșoreze economia lumii intr-un ritm compatibil cu nivelul pierderilor financiare ale unui razboi purtat continuu, se arata intr-un nou studiu citat de The Guardian.Cercetatorii…

VIDEO 'Poarta catre Lumea de Dincolo' a inceput sa se deschida: Cercetatorii au intrat in alerta

11:40, 17.05.2024 - Megasurparea Batagay, supranumita „Poarta catre Lumea de Dincolo”, situata in Siberia, reprezinta una dintre cele mai dramatice manifestari ale schimbarilor climatice din regiune. Aceasta formațiune geologica, care s-a dezvoltat inițial ca urmare a activitaților umane și a fenomenelor naturale, continua…

Cat rezista o civilizație pana sa se prabușeasca. Oamenii de știința au aflat raspunsul

23:25, 13.05.2024 - Este omniprezenta in filozofie și in cultura populara ideea ca statele, societațile și civilizațiile cresc, apoi stagneaza și, in cele din urma, se prabușesc. Oamenii de știința au finalizat recent cel mai amplu studiu realizat vreodata pentru a afla daca "societațile care imbatranesc" pot fi intr-adevar…

20 de ani in NATO. Ce a invațat Romania dela intrarea in cea mai puternica Alianța și ce așteptari au romanii in continuare

15:00, 05.04.2024 - Lumea se recalibreaza și asta inseamna ca fiecare stat are nevoie de strategii noi. Daca o țara iși reconsidera relațiile internaționale, știe sa estimeze urmatorul centru de greutate mondial și are planuri pe termen lung, va fi deja acolo cand lucrurile devin realitate. Ce face Romania intr-un moment…

Cercetatorii folosesc ingineria genetica pentru a crea plante rezistente la inundatii

12:20, 14.03.2024 - Cercetatorii au utilizat tehnici de inginerie genetica pentru a dezvolta plante tolerante la inundatii, oferind o solutie potentiala pentru provocarile agricole generate de inundatiile excesive, scrie Phys.org. Dr. Kendal D. Hirschi si echipa sa de la Baylor College of Medicine, Texas, SUA, au pornit…

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii: 4 miliarde de euro pentru cercetarea romaneasca!

09:00, 07.03.2024 - Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii, s-a intalnit ieri cu Iliana Ivanova, comisar european pentru Inovație, Cercetare, Cultura, Educație și Tineret și cu Dan Nica, deputat european, raportor pentru Horizon Europe, programul-cadru pentru cercetare și inovare la nivel european. „Cercetatorii romani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?