Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luis Gabriel, declarație de dragoste pentru soția lui. Ce i-a transmis manelistul lui Haziran: „Cât de frumoasă” / FOTO

Publicat:

poate spune oricand ca este un om implinit și asta pentru ca are o familie foarte frumoasa, dar și o cariera de succes. Ei bine, manelistul este foarte atent la soția lui și de fiecare data cand are ocazia ii transmite cate un mesaj special prin intermediul rețelelor personale de socializare. De aceasta data, cantarețul i-a facut o declarație de dragoste lui Haziran. Iata ce a postat artistul in mediul online pentru partenera lui!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce boala de piele se confrunta soția lui Luis Gabriel. Haziran se lupta cu aceasta problema și cand era insarcinata: „Trece și reapare” / VIDEO

17:56, 28.05.2024 - Soția lui Luis Gabriel se confrunta cu o boala de piele. Haziran a dezvaluit pe rețelele de sociaizare ca se lupta cu aceasta problema și pe vremea cand era insarcinata. Cum se simte partenera artistului și cum se manifesta afecțiunea.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Xtra Night Show. Alin Oprea nu ar divorța de soția lui, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie! Artistul, declarație superma de dragoste pentru Medana: ”De data aceasta...” / VIDEO

23:01, 12.04.2024 - Alin Oprea a uitat definitiv de dezamagirile din dragoste! Cantarețul este mai indragostit ca niciodata de Medana, femeia de care avea nevoie pentru a-și recapata ancrederea in iubirea adevarata. Artistul a marturisit ca nu ar mai divorța niciodata, indiferent de ce s-ar intampla in casnicie!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Star Matinal. Luis Gabriel, despre jocurile de noroc: „Imi plac astea! De ce sa nu le facem?”. Manelistul a recunoscut! / VIDEO

11:55, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, Luis Gabriel a vorbit despre jocurile de noroc. Cantarețul de manele a recunoscut ca obișnuiește sa-și incerce norocul. Artistul a vorbit despre despre acest subiect mai puțin știut din viața lui. Iata ce declarații a facut soțul lui Haziran!

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Anamaria și Tudor Ionescu, moment rupt din filme de dragoste. Ce mesaj i-a transmis soția

22:26, 06.03.2024 - Anamaria Ionescu a „refulat” și i-a transmis soțului ei, Tudor Ionescu, tot ce simte in ediția 15 din Power Couple Romania de pe 6 martie 2024. Concurenta i-a strigat de fața cu toata lumea un mesaj pe care cu greu il va putea uita. Camerele au surprins un moment rupt din filmele de dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?