Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucian Bode a fost la Untold. Ministrul a felicitat angajații MAI și a postat fotografii cu primarul Emil Boc şi cu fondatorii festivalului

Publicat:

, ministrul , a fost prezent la , sambata seara, el postand pe pagina sa de Facebook fotografii in care apare alaturi de primarul municipiului Cluj-Napoca, si de fondatorii Untold, si .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc a rabufnit, in direct, dupa caștigarea alegerilor: „Pai, ba fraierilor… Doamne, iarta-ma” – VIDEO

13:36, 11.06.2024 - Primarul in funcție al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a obținut un nou mandat, in urma alegerilor din 9 iunie. Este al șaselea mandat caștigat de catre edilul clujean, fost premier. La doar cateva zile de la alegerile locale, primarul Clujului ajunge in prim-plan, „remarcandu-se” cu o reacție categorica,…

Primele rezultate de la Cluj: Emil Boc castiga al saselea mandat de primar al municipiului – numaratoare paralela

02:30, 10.06.2024 - Primarul in functie al municipiul Cluj-Napoca, Emil Boc, castiga cel de-al saselea mandat in urma alegerilor de duminica, cu 45% dintre voturi, potrivit numaratorii paralele realizate de liberali.

Primul centru de cercetare AI din Romania, construit la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

11:45, 26.05.2024 - La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a inceput construcția primului centru de cercetare in inteligența artificiala din Romania, cu o investiție ce depașește suma de 105 milioane de lei, transmite Agerpres. La ceremonia de lansare a construcției au participat, vineri, ministrul Cercetarii,…

Emil Boc spera la o noua victorie pentru U-BT Cluj in meciul de joi: "Este o echipa minunata"

12:50, 22.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat la ZIUA LIVE ca spera ca echipa de baschet masculin U-BT Cluj sa obțina o noua victorie in meciul decisiv de joi seara, in cadrul finalei Ligii Naționale.

Emil Boc: „Cea mai buna politica este cea a rezolvarii problemelor oamenilor”

15:45, 18.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansarii candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, ca administrația locala are in prim plan cea mai buna politica, cea care rezolva problemele oamenilor.

De cand vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Exista resursa europeana pentru investiție”.

13:55, 14.05.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, și ambasadorul Marii Britanii in Romania, Giles Matthew Portman, au testat, saptamana trecuta, un autobuz alimentat cu hidrogen pe strazile din Cluj-Napoca.

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.


Ce parere ai despre aceasta stire?