Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucescu, sabotat de portar și furat de arbitri

Publicat:

1442437240 Șahtior Donețk nu le-a facut fața „galacticilor” de la . Ucrainenii au luat un start fals in grupele și au pierdut cu 0-4, pe „

Șahtior Donețk, echipa antrenata de , a avut parte de un coșmar, pe &"&", la debutul în noul sezon al .

&"Minerii&" au fost zdrobiți de , scor 0-4, într- o confruntare ce a contat pentru Grupa A a prestigioasei competiții. Dincolo de forța &"galacticilor&", antrenorul român a avut ghinionul sa se confrunte…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid: Portarul Thibaut Courtois, ''foarte mandru'' de o interventie la un sut al lui Ianis Hagi

22:25, 16.05.2024 - Thibaut Courtois, portarul echipei Real Madrid, s-a declarat "foarte mandru" de o interventie pe care a avut-o la un sut al mijlocasului roman Ianis Hagi, in meciul castigat marti cu 5-0 de echipa sa, pe Santiago Bernabeu, in La Liga, informeaza site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

Real Madrid, victorie categorica in fata echipei lui Ianis Hagi, in campionatul Spaniei

09:20, 15.05.2024 - Real Madrid a sarbatorit cel de-al 36-lea sau titlu de campioana a Spaniei printr-o victorie categorica, cu scorul de 5-0, in fata formatiei internationalului roman Ianis Hagi, Deportivo Alaves, marti seara pe stadionul Santiago Bernabeu, intr-un meci din etapa a 36-a a sezonului.

VIDEO Alaves a fost surclasata de Real Madrid, dar Ianis Hagi a ieșit in evidența - Nota primita de roman

09:00, 15.05.2024 - ​Deportivo Alaves a pierdut cu 5-0 pe terenul lui Real Madrid (etapa 36 din LaLiga), dar Ianis Hagi a reușit sa iasa in evidența pe Santiago Bernabeu, la primul meci ca titular dupa o așteptare de patru luni.

VIDEO Momentul cand Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sarbatoarea

11:11, 09.05.2024 - ​Real Madrid a obținut miercuri seara calificarea in finala Ligii Campionilor de pe Wembley (4-3 la general cu Bayern Munchen), iar publicul de pe Santiago Bernabeu a avut un aport important pentru elevii lui Carlo Ancelotti.

Dubla intarziata a lui Joselu a dus-o pe Real Madrid in cea de-a 18-a finala a Cupei Europei

02:11, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor.

Lovitura pentru Bayern Munchen in semifinala cu Real Madrid! S-a accidentat și a fost schimbat in prima repriza

23:11, 08.05.2024 - Bayern Munchen a primit o veste proasta in returul semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid. Serge Gnabry (28 de ani), atacantul titularizat de Thomas Tuchel (50 de ani) s-a accidentat și a fost inlocuit in prima repriza. Tehnicianul oaspeților are batai mari de cap in meciul de pe Santiago Bernabeu…

Real Madrid - Manchester City: Remiza cu 6 goluri intre, in sferturile Ligii Campionilor

01:51, 10.04.2024 - Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 3-3 (2-1), marti seara, pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', intr-un meci spectaculos disputat in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru inchiderea acoperisului stadionului la meciul cu Manchester City

12:45, 09.04.2024 - Clubul spaniol Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru a inchide acoperisul stadionului Santiago Bernabeu la meciul cu echipa engleza Manchester City, programat marti seara, in cadrul primei manse a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, informeaza DPA, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?