Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Loving Vincent“, un film pictat manual de peste 100 de artisti

Publicat:

&"“ este primul film de acest gen. Fiecare cadru este o pictura de ulei, iar redarea se face la 12 picturi pe secunda. La realizarea filmului au contribuit, pâna acum, peste 100 de pictori specialiazati în stilul .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas se alatura lineup-ului Neversea. Peste 150 de artiști și experiențe unice de festival.

18:00, 06.06.2024 - A mai ramas mai puțin de o luna pana la cea de-a șasea ediție Neversea, the Queen of Festivals, care promite cea mai caliente ediție de pana acum datorita celor peste 150 de artiști, experiențelor pregatite in festival și momentelor unice create de organizatori.

Flight Festival 2024 la Timișoara. Trei zile, trei scene și peste 40 de artiști. James Arthur, marea vedeta de la Muzeul Satului Banațean VIDEO

17:41, 15.05.2024 - Ediția din acest an a Flight Festival va avea loc in perioada 21 – 23 iunie 2024, la Muzeul Satului Banațean din Timișoara. Organizatorii au anunțat programul complet pentru evenimentul din acasta vara.

Tablou uriaș pictat de artiști din Cluj și Sibiu intr-un spectacol dedicat istoriei tatuajului

12:50, 13.05.2024 - Cinci artiști talentați din Sibiu și Cluj au captivat atenția localnicilor și turiștilor in ultimele doua zile, transformand pietonala Nicolae Balcescu din Sibiu intr-un atelier de creație impresionant.

Alexandra Ungureanu, Vizi Imre și tineri artiști banațeni premiați au susținut concerte la Targul de Paști din Timișoara (foto)

11:55, 29.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, in cadrul Targului de Paști organizat de Casa de Cultura a Municipiului Timișoara in Piața Libertații, publicul a avut parte de o serie de concerte susținute de artiști cunoscuți. Dincolo de vedetele Alexandra Ungureanu și Vizi Imre, seara de sambata a fost colorata…

Radu Trufan: Doru Dancuș a alocat 42.000 de RON din bugetul local pentru paranghelia organizata de Ziua Romilor

19:50, 08.04.2024 - Președintele USR Maramureș, Radu Trufan, susține ca primarul interimar Doru Dancuș a alocat suma de 42.000 lei din bugetul local pentru petrecerea organizata cu ocazia Zilei Romilor. ”Romii continua sa fie in continuare considerati doar ”masa pentru propaganda electorala”. Doru Dancuș a alocat 42.000…

Sluțita de comuniști, o localitate din Timiș se transforma in mainile unei echipe de artiști romani și islandezi

10:25, 19.03.2024 - Un grup format din trei artiști stradali romani și un artist islandez va transforma aspectul comunei Foeni din județul Timiș. Prima lucrare, un mural creat de artista Corina Nani, a fost deja finalizata pe peretele stației de autobuz din Foeni, potrivit Mediafax.  Lucrarea și-a gasit locul…

Manual, pe gaz sau electric? Ce pistol airsoft merita sa alegi?

14:45, 13.03.2024 - ASG, o prescurtare a Air Soft Gun, este o replica a armei de foc perfect reprodusa. Foarte asemanatoare cu originalul, aceasta este folosita in jocuri organizate in spații amenajat dupa un scenariu pregatit anterior. Vrei sa incerci, dar nu știi ce echipament de airsoft este pentru tine?

Xtra Night Show. Lele și Andra Volos au stabilit data cununiei civile și a botezului fiicei lor. Ce artiști vor canta la dublul eveniment din viața lor

09:31, 13.03.2024 - Andra Volos și Lele traiesc o perioada unica de cand au devenit parinți, iar acum se pregatesc de doua evenimente importante din viața lor: cununia civila și botezul fiicei lor. Manelistul spune ca are mare incredere in iubita lui, care se ocupa de pregatiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?