Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Chivu, IMAGINI HOT! A mai pozat sexy, dar acum a spart orice barieră! FOTO

Publicat:

a facut eforturi pentru a se menține cat mai tonifiata și mai slaba, iar acum se mulțumește cu admirația fanilor de pe rețelele de socializare.

, de urgenta la spital, a fost pusa pe perfuzii. Ce s-a intamplat

Blondina ii "premiaza" in fiecare zi cu fotografii incendiare, iar in aceasta perioada, adora sa pozeze in costum de baie. Sanii ei sunt fabuloși și atrag privirile tuturor oamenilor, astfel ca barbații nu iși mai pot lua privirea de la ea.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu in metrou. Cum s-a pozat in transportul in comun: „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”

17:15, 23.04.2024 - Adelina Pestrițu a circulat cu metroul și a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizata in timpul calatoriei. Dupa multele imagini realizate in mașini și destinații de lux, fotografia din transportul in comun a atras atenția oamenilor.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Imagini de la petrecerea de lux a Biancai Dragușanu. Vedeta nu s-a uitat la bani in ziua in care a implinit 42 de ani. Foto

08:45, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani! Vedeta de televiziune nu s-a uitat la bani, așa ca a organizat o petrecere pe cinste la restaurantul deținut de iubitul ei, Gabi Badalau. Blondina a chefuit alaturi de cei mai buni prieteni. Pentru aceasta zi, Bianca a fost atenta la fiecare detaliu, iar petrecerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?