Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Chivu, CU SFÂRCURILE LA VEDERE, pe internet | FOTO ÎN ARTICOL

Publicat:

Loredana s-a fotografiat in pat, intr-un maiou alb, prin care i se pot vedea sfarcurile, gest facut probabil intenționat, pentru a-i innebuni pe cei care ii viziteaza contul de socializare. Mesajul care insoțește fotografia nu are insa nici o legatura cu ceea ce transmite fotografia: ”Ochii sunt oglinda sufletului!”. Amicii ei au remarcat insa doar sanii.

De altfel, Loredana este foarte mandra de bustul ei și nu rateaza nici o ocazie sa și-l etaleze. Și asta mai ales dupa ce s-a tunat a treia oara. Ea declarat de curand ca a ajus la cupa C sau D, dupa ce s-a operat la medicul vedetelor,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monica Birladeanu, cu lacrimi in ochi pe internet. Ce a dezvaluit vedeta, reacția lui Valeriu Gheorghița

18:11, 22.05.2024 - Monica Birladeanu este foarte activa pe rețelele de socializare și ii ține la curent pe fanii sai cu toate noutațile din viața ei. Recent, vedeta a publicat un video pe rețelele de socializare care i-a facut pe mulți sa creada ca trece prin momente grele. Care este adevarul? Mesajul transmis de Monica…

A aparut o noua metoda de inșelaciune! Cum arata mesajul pe care romanii il primesc și la ce trebuie sa fie atenți

13:30, 11.04.2024 - A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet! Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata cum arata mesajul pe care romanii il primesc prin SMS, dar și la ce trebuie sa fie atenți!

Imaginea care a uimit internetul! ”Inchide ochii și uita-te printre gene!...” - FOTO in articol

11:45, 03.04.2024 - O fotografie in care apar niște capșuni verzi ascunde mai mult decat poți vedea la o prima privire. Daca te uiți la ea printre gene, atunci vei putea vedea chipul lui Iisus Hristos. Imaginea i-a uimit pe cei care au vazut-o.

Prefecții sa-și mențina „ușa și ochii deschiși”: Mesajul lui Marcel Ciolacu de Ziua Instituției Prefectului

09:40, 02.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a adresat, marti, un mesaj cu prilejul Zilei Prefectului, in care a subliniat ca prefectii, subprefectii si functionarii din aceasta institutie sunt in prima linie si lucreaza in stransa legatura cu Guvernul si trebuie sa-si mentina "usa si ochii deschisi" catre oameni…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Mesajul SRI de Dragobete: "Ochii care nu se vad se uita"

13:40, 24.02.2024 - "Ochii care nu se vad se uita", zicala care pentru mulți romani inseamna uitarea unei persoane iubite din caua distanței, a fost reintepretata de SRI in cheia spionajului. Serviciul a postat o imagine cu un barbat care se uita pe gaura cheii, afiașand mesajul "Ochii care nu se vad se uita".Așa cum era…


Ce parere ai despre aceasta stire?