Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Livrările de petrol rusesc către unele țări europene au fost întrerupte

Publicat:

Livrarile de petrol rusesc prin Ucraina catre unele țari europene au fost intrerupte dupa ce o tranzacție bancara a fost refuzata din cauza sancțiunilor impuse Rusiei, a anunțat marți compania responsabila de transportul hidrocarburilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Fiasco in chestiunea petrolului rusesc

17:55, 30.04.2024 - Un grup de companii de asigurare occidentale atentioneaza ca plafonarea tarifara asupra petrolului rusesc a devenit imposibil de aplicat si a avut ca efect doar cresterea numarului navelor petroliere care se adauga flotei-fantoma ce livreaza petrol rusesc la preturi peste plafonul impus de grupul celor…

Ingrijorare in Franța: „Suntem bombardați”

08:31, 21.04.2024 - Franta si alte tari europene sunt „bombardate de propaganda rusa” odata cu apropierea alegerilor europene din 9 iunie, a avertizat ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noel Barrot, intr-un interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului Ouest France, relateaza AFP. „Suntem bombardati…

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Scenarii de razboi. Dominația perspectivei negative – avertisment pentru statele din Flancul Estic

07:05, 08.03.2024 - Evoluțiile din Ucraina, dar și cele din Statele Unite relative la ajutorul financiar pentru Kiev, postura populiștilor și alegerile europene care vin, poziția unor state europene fața de razboiul de agresiune al Rusiei, toate converg spre multiple scenarii.

Ucraina a doborat inca un avion rusesc A-50

22:50, 23.02.2024 - Forțele aeriene ucrainene au doborat o aeronava rusa A-50 de avertizare timpurie și control deasupra Marii Azov in seara zilei de 23 februarie, a anunțat comandantul forțelor aeriene Mykola Oleshchuk. Agenția de informații militare a Ucrainei a confirmat ca aeronava a fost doborata in urma unei operațiuni…

VIDEO – Dmitri Medvedev face noi concesii in Ucraina: 'Așteptam Odesa la Rusia. Nu ne oprim pana nu luam și Kievul! '

16:26, 22.02.2024 - Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev, in prezent numarul doi in Consiliul de Securitate rus, a spus ca Rusia nu se va opri pana cand nu va captura Kievul și a numit Odesa „oraș rusesc”. Dmitri Medvedev a spus ca pentru „a atinge obiectivele „operațiunii speciale, va trebui sa ajungem la Kiev”. Potrivit…

Medvedev, despre obiectivul Rusiei in Ucraina: Trebuie sa fie cucerirea Kievului. Este un oraș rusesc

12:35, 22.02.2024 - Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, spune ca rușii trebuie sa cucereasca capitala Ucrainei, „daca nu acum, peste ceva timp”. Acesta reia discursul Kremlinului care susține ca Kievul este „oraș rusesc”.


Ce parere ai despre aceasta stire?