Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Puștiu a cedat! Ce decizie a luat în scandalul cu Florin Salam: ”Celor cu mintea întunecată...”

Publicat:

Liviu Puștiu a luat o decizie bomba in scandalul cu ! Dupa ce a fost calcat pe nervi și l-a acuzat ca i-a injurat familia, de aceasta data, manelistul a cedat. Toata lumea se aștepta la vești noi despre ce se intampla intre cei doi, insa el și-a șocat fanii cu un anunț!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Udrea, decizie de ultima ora in scandalul de 375.000 de euro / Detalii exclusive

22:50, 09.04.2024 - Procesul in care a fost solicitat declararea falimentului firmei Bai Boghiș SRL a intrat in linie dreapta dupa ce, recent, Elena Udrea și alți creditori au fost de acord cu raportul de evaluare intocmit de experți.

Gigi Becali tuna și fulgera, dupa ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Cum a reacționat afaceristul care a fost sancționat de Comisia de Disciplina: „Au mintea intunecata”

12:25, 02.04.2024 - Dupa ce a primit o lovitura dura din partea Comisiei de Disciplina, Gigi Becali a venit cu prima reacție in acest caz. Iata ce spune Latifundiarul din Pipera, dupa ce a fost suspendat pentru un timp de șase luni din fotbal!

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Știrile Antena Stars. Florin Salam, o noua controversa in scandalul in care este acuzat de inșelaciune. Manelistul, contrazis in declarații chiar de impresarul sau / VIDEO

15:10, 15.03.2024 - Florin Salam este implicat intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost acuzat ca ar fi pacalit un barbat de la care ar fi luat avansul pentru o cantare, dar nu s-a mai prezentat la nunta. Ieri, impresarul lui spunea, in schimb, ca a vrut sa ii dea banii inapoi persoanei respective, dar nu a putut sa…

Proces in instanța pentru antena telefonica din Micești: Primaria și Consiliul Local Alba Iulia au cedat in fața conspirației 5G

11:05, 13.03.2024 - Proces in instanța pentru antena telefonica din Micești: Primaria și Consiliul Local Alba Iulia au cedat in fața conspirației 5G Scandalul antenei 5 G din Micești a fost tranșat in instanța. Compania RCS RDS a dat in judecata Primaria și Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, iar un prim proces…

Decizie dupa scandalul politic din Ungaria! Cine va nominalizat sef al statului dupa demisia lui Katalin Novak

18:55, 22.02.2024 - Decizie dupa scandalul politic din Ungaria! Cine va nominalizat sef al statului dupa demisia lui Katalin Novak Partidele aflate la guvernare in Ungaria au decis sa-l nominalizeze pe presedintele Curtii Constitutionale, Tamas Sulyok, pentru functia de presedinte al republicii, a anuntat joi un responsabil…

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

Florin Salam, o noua reacție in scandalul cu mirii din Targoviște, pe care i-ar fi țepuit: „Eu sunt șeful nunților”. Cum ii ia peste picior pe cei care l-au criticat / FOTO

12:25, 10.02.2024 - Dupa ce un cuplu a ajuns la poliție, spunand ca Florin Salam le-a dat țeapa, atunci cand trebuia sa se prezinte la nunta lor, manelistul da o noua replica in scandalul cu cei doi mici, dar și celor care l-au pus la zid in ultima perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?