Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu, impresarul Denisei Răducu, încremenit de durere: “Nu ne mai putem vedea, a murit Denisa, îmi e foarte greu să o spun, e dureros”

Publicat:

Unul dintre apropiatii Denisei, omul sau de baza care o insotea peste tot si ii era alaturi mereu este , verisorul ei prin alianta, a fost devastat de durere cand artista s-a stins din viata chiar langa el.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTOSPION: Primele imagini cu noul Mercedes-Benz Clasa S facelift: grila frontala mai mare

14:31, 30.05.2024 - Mercedes-Benz se pregatește sa lanseze o versiune actualizata pentru etalonul sau, Clasa S. Noul Mercedes-Benz Clasa S facelift urmeaza sa fie lansat anul viitor, insa pana atunci putem vedea primele imagini spion cu viitorul model de lux. Din imagini putem vedea noul model ascuns sub camuflaj, insa…

A murit din cauza turbulențelor puternice

16:30, 21.05.2024 - A murit din cauza turbulențelor! Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. Dupa ce avionul a pierdut 1.800 de metri altitudine, piloții…

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Fiul unui cunoscut artist a murit la doar 18 ani. Problemele de sanatate au inceput cu o banala durere de picioare

08:40, 12.05.2024 -  Ingrijorat, acesta s-a dus la spital, unde a aflat cu groaza ca suferea de cancer. Medicii au descoperit ca tanarul avea o tumoare foarte rara și care reprezinta doar 0,02% din toate tipurile de cancer. Mai exact, este vorba despre o tumoare care ataca oasele, iar apoi se raspandește la țesuturile…

Cinema Studio se redeschide la vara, deși ar fi trebuit sa putem vedea deja filme aici

13:30, 07.05.2024 - Lucrarile la Cinema Studio au inceput in iunie 2021 și ar fi trebuit sa dureze un an și jumatate, deci sa fie gata undeva pe la finalul anului 2022. Suntem in mai 2024, iar acestea inca nu au fost finalizate. Sunt, totuși, la peste 90% executate, iar reprezentanții primariei promit ca șantierul va fi…

Mesajul dureros al soției lui Costel Corduneanu, dupa ce interlopul a murit 

12:30, 16.04.2024 - Costel Corduneanu, unul dintre cei mai de temut interlopi din Romania, a murit la varsta de 54 de ani. Barbatul a incetat din viața pe un pat de spital din Targu Mureș. In urma lui a lasat trei copii și o soție indurerata. Corduneanu a fost casatorit cu Grațiela Cercel vreme de 16 ani. Ce […] The post…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?