Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Dragnea, prima victorie din penitenciar. Decizia judecătorilor este neașteptată

Publicat:

Ex-liderul PSD a avut parte de o victorie incredibila in urma cu doar cateva zile. De ce a ajuns iubitul in instanța și ce decizie neașteptata au luat judecatorii. Susținatorii fostului președinte al stau cu sufletul la gura. , prima victorie din penitenciar Vești incredibile pentru Liviu […] The post , prima victorie din penitenciar. Decizia judecatorilor este neașteptata appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ion Minzina și Cristian Gentea, favoriți incontestabili la casele de pariuri

19:51, 03.06.2024 - Casele de pariuri indica o victorie categorica pentru candidații PSD. Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primaria Pitești, are o cota de 1,02 in timp ce principalii contracandidați au cota de 15, conform Casei de Pariuri FORTUNA.Situația este similara și pentru Consiliul Județean Argeș, unde Ion…

Xtra Night Show. Florin Salam a scapat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO

22:50, 21.05.2024 - Victorie pentru Florin Salam! Celebrul cantareț a scapat de controlul judiciar! Vești bune pentru unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țara. Declarațiile facute la Xtra Night Show.

Schimbare neașteptata in dosarul in care este condamnat Victoraș Micula! Vești bune pentru milionar

22:51, 20.05.2024 - Schimbare neașteptata in dosarul in care Victoraș Micula a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru: "nerespectarea regimului armelor si munitiilor". Vești bune pentru milionar, ce au decis magistrații.

Reprezentanții blocului „Victorie” au avut intalniri cu susținatorii in mai multe localitați din țara: Ce solicitari au primit de la cetațeni

13:30, 20.05.2024 - Pe 19 mai, blocul politic „Victorie” a organizat o serie de intalniri cu susținatorii sai, in raioanele de nord ale Moldovei și la Ialoveni. Principalele subiecte discutate au fost situația politica din țara, problemele acute din sectorul agricol și modalitațile de rezolvare a acestora.

UPDATE: VIDEO | Dumitru Buzatu obține o noua victorie in fața judecatorilor vasluieni

13:40, 12.05.2024 - UPDATE 2: TUPEU… Imbracat elegant și la braț cu consilierul sau Alexandru Barbu, Dumitru Buzatu obține o noua victorie in fața judecatorilor vasluieni care par sa-și faca, pe mai departe, datoria fața de intaiul corupt al județului. Trimis, luna trecuta, in arest la domiciliu, pe vastul sau domeniu…

Incredibil cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea. Felicitarile nu au intarziat sa apara: „Casa de piatra!”

21:51, 08.04.2024 - O prezența rara, dar remarcabilaRetrasa din viața publica dupa separarea de Dragnea, Irina a fost o prezența rara la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, ea a ales sa impartașeasca cu urmaritorii sai unul dintre momentele fericite prin care a trecut recent, participarea…

Vești proaste pentru Sile Camataru / Decizie crunta a judecatorilor in cazul celebrului șef al lumii interlope

23:35, 23.03.2024 - Sile Camataru a primit o veste foarte proasta din partea magistaților de la Tribunalul Dambovița. Liderul interlop executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru proxenetism și este incarcerat la o fosta școala de corecție.


Ce parere ai despre aceasta stire?