Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti

Publicat:

a fost intrebat, vineri dimineata, de jurnalisti, cum vede declaratia de joi a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre "bulversare fiscala" si "mega-topaiala fiscal-bugetara", liderul PSD afirmand ca "Eu n-am vazut-o ca pe o critica, am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti. Mediul de afaceri nu este bulversat."

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masurile fiscale recente au schimbat metodele de remunerare și fidelizare a angajaților din servicii

16:00, 25.04.2024 - Evoluția salariilor in industria serviciilor pentru afaceri urmeaza evoluția generala a pieței cu o creștere de 4% pentru specialiști, inregistrata in martie 2024, comparativ cu septembrie 2023.

Jegoasa clasa politica romaneasca

09:25, 23.03.2024 - In mod cert, clasa politica romaneasca s-a schimbat. A devenit mai mizerabila, mai grețoasa și de la o vreme tot mai previzibila. Cand PSD-ul inca era un partid serios cu Liviu Dragnea la carma care a fost mult prea mic pentru demnitatea la care a ajuns, cea de lider a principalului partid de guvernamant,…

2025, anul apocalipsei fiscale. Ce taxe vor exploda dupa alegeri, cand statul va ramane fara bani in visterie

15:20, 16.03.2024 - Totul in condițiile in care și clubul țarilor bogate recomanda in cel mai recent raport o serie de masuri ce ar trebui implementate precum cota unica de TVA, impozitarea progresiva a salariilor și eliminarea facilitaților. Mai mult, aceștia recomanda și creșterea contribuțiilor la pilonul doi de pensii.In…

Guvernul reorganizeaza ANAF. Masurile anunțate de premier și ministrul de Finanțe

12:26, 14.03.2024 - Executivul reorganizeaza activitatea Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a consolida capacitatea de colectare a veniturilor și pentru combaterea fenomenului de evaziune fiscala.

Birocrația, principalul motiv pentru care firmele romanești nu acceseaza beneficiile fiscale

13:56, 22.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege. Cel mai des invocat motiv este complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora.

Analizeaza noile modificari fiscale la primele seminare TaxEU Forum din Cluj-Napoca

16:11, 19.02.2024 - Companii renumite de consultanța fiscala vor susține pe 29 februarie, pentru prima data in Cluj-Napoca, 4 seminare specializate in cadrul TaxEU Forum, cel mai mare eveniment de legislație și fiscalitate.

ATENȚIE mare la țepele din online! O femeie a cazut in capcana și a ramas fara cateva mii de euro!

21:55, 07.02.2024 - Mediul online este plin de escroci care sunt gata in orice secunda sa va ia banii. Motiv pentru care trebuie sa fiți foarte atenți la ce fel de mesaje primiți și sa nu va incredeți in numerele de telefon necunoscute. In ultimii ani, atacatorii cibernetici au dezvoltat diferite metode prin care sa poata…

Romania a incheiat anul 2023 cu un deficit de 5,7% din PIB, peste ținta de 4,4 asumata initial. Masurile fiscale au afectat mediul economic.

16:45, 31.01.2024 - Ținta de deficit bugetar de 4,4% din PIB asumata de Guvern anul trecut a fost una ireala, in condițiile in care Romania a avut un deficit bugetar de 5,68 in 2023, cu mult peste estimarile prognozate.


Ce parere ai despre aceasta stire?