Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Ședința CSP. Consiliul a stabilit data convocării Adunării Generale a Procurorilor

Publicat:

(update 10:24) al Procurorilor a stabilit și votat data convocarii a Procurorilor, in cadrul careia vor fi aleși noi membri ai celor trei colegii ale CSP in locul celor carora le expira mandatul. Aceasta se va desfașura pe 1 iulie 2020, a anunțat președinta CSP, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video/update) Ședința CSP: Procuratura Briceni are un nou șef interimar. Cine va conduce instituția

15:15, 18.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 18 aprilie, in ședința. Inițial, pe ordinea de zi au fost 11 subiecte, doua fiind excluse la inceputul intrunirii. Este vorba punctul 3 și 11 de pe agenda.

(live/update) CSP, in ședința extraordinara: Consiliul urmeaza sa inițieze concursul pentru selectarea Procurorului General

14:16, 15.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt doar doua subiecte: cel cu privire la modificarea Regulamentului privind modul de organizare și desfașurare a concursului pentru selectarea candidatului la funcția de Procuror General și cel privind inițierea…

(live/update) CSP, in ședința: Mai mulți candidați, intervievați pentru funcție in Inspecția procurorilor

11:21, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Procuratura Anticorupție “vrea explicații” și cere convocarea Adunarii Generale a Procurorilor

23:05, 28.02.2024 - Procuratura Anticorupție a cerut convocarea de urgența a Adunarii Generale a Procurorilor cu prezența fizica și argumentarea motivata a hotararii luate de Consiliu, dupa ce concursul de selecție a procurorului general a fost anulat de Consiliul Superior al Procurorilor, anunța Noi.md Totodata, reprezentanții…

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererile lui Demciucin, respinse

10:00, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

(live/update) CSP, in ședința. Cererea lui Demciucin cu privire la excluderea fișei de evaluare completata de Obada, respinsa

09:50, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.


Ce parere ai despre aceasta stire?