Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 // Câți români au urmărit confruntarea istorică dintre Liverpool și Barcelona + PRO TV a ieșit lider de audiență

Publicat:

Liverpool - Barcelona 4-0, meciul ce merita sa ramana in paginile de istorie ale fotbalului mondial, a fost urmarit cu sufletul la gura pe intreg mapamondul. Totuși, cat de urmarit a fost duelul in Romania? Site-ul paginademedia.ro a prezentat audiențele obținute de cele trei posturi care au transmis confruntarea istorica de pe , TV , TV și .  La nivel național, 950. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serialul Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta. Telespectatorii au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans

13:20, 19.04.2024 - Doar cinci saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Serialul Lia – Sotia sotului meu, lider de audienta. Telespectatori au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans

13:00, 19.04.2024 - Doar cinci saptamani ii mai despart pe telespectatori de deznodamantul sezonului trei Lia – Sotia sotului meu, astfel ca acestia au urmarit in numar foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

A umilit Romania, iar acum e disputat de Barcelona și PSG

16:05, 11.04.2024 - Luis Diaz a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Columbiei din meciul amical in care tricolorii au fost invinși cu scorul de 3-2. Extrema lui Liverpool are prestații bune și la echipa de club, lucru care le-a trezit interesul unora dintre cele mai importante cluburi din lume. Prelungirea ințelegerii…

Premier League: Manchester United vs Liverpool - Spectacol de gala pe Teatrul Viselor

10:55, 07.04.2024 - Manchester United - Liverpool, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 7 aprilie, de la ora 17:30, pe Old Trafford, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Un clujean, urmarit internațional pentru infracțiuni rutiere, adus din Olanda pentru executarea pedepsei

12:40, 16.03.2024 - Șase persoane au fost aduse in Romania in ultimele zile, avand emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea sau de arestare preventiva. Printre aceștia se afla și un clujean.

FA Cup: Liverpool vs Southampton - „Cormoranii”, primul test dupa succesul din Cupa Ligii

09:36, 28.02.2024 - Liverpool - Southampton, meci contand pentru optimile de finala din Cupa Angliei, este programat, miercuri, 28 februarie, de la ora 22:00, pe Anfield Road, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?