Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE TEXT – Război în Israel-Gaza – Tel Avivul a ordonat evacuări în cel mai mare oraş din sudul Gaza (ONU)

Publicat:

LIVE TEXT – Razboi in Israel – a ordonat evacuari in cel mai mare oras din sudul Gaza (ONU)STIRIPESURSE.RO va prezinta, in format „live text”, principalele știri legate de razboi, pe parcursul zilei de 21 decembrie.UPDATE 21 decembrie, ora 08.05: a ordonat evacuari in cel mai mare oras din sudul Gaza (ONU)

Israelul a ordonat, miercuri, evacuarea unei zone largi din orasul , cel mai mare din sudul , unde s-au refugiat numerosi palestinieni stramutati din cauza conflictului, potrivit unui raport al ONU, relateaza News.ro.

Armata israeliana a ordonat

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a ordonat noi evacuari la Rafah. Sute de mii de palestinieni au parasit zona

15:50, 11.05.2024 - Armata israeliana a ordonat sambata civililor palestinieni sa paraseasca noi zone din orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza, unde intentioneaza sa isi extinda operatiunile militare transmite dpa.

Israelul cere noi evacuari din Rafah, in timp ce pregatește sa iși extinda ofensiva in sudul Fașiei Gaza

11:55, 11.05.2024 - Israelul a cerut locuitorilor din mai multe zone din Rafah, in Fasia Gaza, sa plece si sa se indrepte spre „zona umanitara extinsa”, in timp ce se pregateste sa isi intensifice operatiunea militara in extremitatea sudica a Fasiei Gaza, la granita cu Egiptul, relateaza SkyNews, potrivit News.ro. 

Armata israeliana și-a retras trupele din sudul Fișiei Gaza

08:10, 08.04.2024 - Israelul și-a retras trupele din sudul Fișiei Gaza, inclusiv din orașul Khan Yunis, dupa luni de lupte impotriva mișcarii islamiste palestiniene Hamas, au anunțat duminica armata și presa israeliana. „Astazi, duminica, 7 aprilie, divizia de comando 98 a armatei israeliene și-a incheiat misiunea la Khan…

Eșec al armatei israeliene: la șase luni de razboi, IDF retrage toate trupele din sudul Fașiei Gaza

14:46, 07.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat ca a retras toate trupele terestre din sudul Fașiei Gaza. In zona a ramas doar o brigada IDF, informeaza Mediafax. Aceasta are rolul de a controla un coridor.

Majoritatea trupelor din sudul Fasiei Gaza retrase de Israel

13:21, 07.04.2024 - Armata israeliana si-a retras in noaptea de sambata spre duminica toate trupele din sudul Fasiei Gaza, pastrand in enclava doar o brigada, a declarat duminica pentru EFE o sursa militara. Retragerea se produce dupa patru luni de lupte in zona Khan Yunis si in momentul in care se implinesc sase luni…

Israelul a recuperat trupul unui ostatic ținut și ucis in captivitate de Hamas in Fașia Gaza

14:35, 06.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata ca a recuperat in timpul noptii trupul unui ostatic ținut prizonier de Hamas in Khan Yunis (sudul Fasiei Gaza). Acesta a fost ucis, potrivit israelienilor, in captivitate.

Israelul și-a intensificat ofensiva in Khan Yunis. Armata anunța ca a distrus o „infrastuctura terorista” in nordul Fașiei Gaza

10:50, 02.03.2024 - Trupele israeliene au distrus in ultimele ore mai multe lansatoare de rachete in nordul Fasiei Gaza, de unde vineri au fost lansate mai multe rachete spre Israel, si si-au intensificat ofensiva in Khan Yunis, in sudul enclavei, unde luptele nu au incetat de trei luni, potrivit agentiei EFE, preluata…

Israelul spune ca Hamas a ținut ostatici in cel mai mare spital din sudul Fașiei Gaza: „Ar putea exista și cadavre acolo”

20:00, 15.02.2024 - Armata israeliana a declarat joi ca detine „informatii credibile”, potrivit carora ostatici rapiti de Hamas au fost tinuti in cel mai mare spital din sudul Fasiei Gaza, scena unor lupte intense in ultimele saptamani, relateaza France Presse, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?