Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE Text Pandurii - Dnepr (20:00)/ Echipele de start

Publicat:

Echipa Pandurii Targu-Jiu va debuta in grupele Europa League impotriva lui Dnepr Dnepropetrovsk, din Ucraina. Meciul de pe "Cluj Arena" va fi in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:00.

Echipele de start:

Pandurii: Stanca - Ungurusan, Christou, Erico, Momcilovici - Anton, Breeveld - Buleica, Eric, Nicoara – Adrovici. Antrenor: Cristi Pustai

Rezerve: Mingote, Mamele, Pleasca, C. Cristea, Distefano, Paulinho

Dnepr: Boiko - Fedetky, Ceberiaciko, Mazuch, Al. Vlad – , Kankava, Rotan, Konoplianka…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curațenia de Paște, un obicei pe cale de dispariție. „E imposibil sa mai respectam ce faceau mamele noastre”

16:20, 03.05.2024 - Gospodinele tinere spun ca nu mai au timp sa respecte tradiția moștenita de la mame și bunici. Cele mai multe dintre ele spun ca tradiția presupune un efort care poate duce chiar la epuizarea fizica a multor femei. „Imi amintesc ca mama, de multe ori, cadea la pat dupa curațenia generala".

Guvernul acorda tichete sociale pentru mamele vulnerabile: 2000 de lei lunar pentru fiecare bebeluș

18:20, 19.04.2024 - Mamele care se confrunta cu situații de viața critice vor beneficia de un sprijin semnificativ din partea statului roman, conform unei noi Ordonanțe de Urgența (OUG 34 din 2024). Potrivit acestei ordonanțe, mamele aflate in situații de vulnerabilitate sociala, in special cele care au nou-nascuți, vor…

Mindruța: ”Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența nu vor plati CASS  pentru indemnizațiile de concediu medical”

22:05, 04.04.2024 - Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența NU VOR FI OBLIGATE sa plateasca contribuțiile sociale pentru indemnizațiile de concediu medical, a anunțat senatorul PSD de Suceava, Gheorghița Mindruța. ”Așa este corect și normal!…

Ați vazut-o? Eleva de 12 ani nu s-a mai intors de la școala

12:01, 02.04.2024 - La data de 02 aprilie 2024, in jurul orei 00:55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de catre un barbat, cu privire la faptul ca, fiica sa CRISTEA VIORICA REBECA, eleva, in varsta de 12 ani, domiciliata in orașul Petrila, a plecat dimineața la cursuri și nu a mai revenit…

De ce este nevoie de accesul neingradit al adolescenților la programe de educație pentru sanatate, fara acordul parinților? Aproape jumatate din mamele minore din UE provin din Romania.

15:10, 14.03.2024 - Adolescenții au nevoie de acces nelimitat la programe de educație pentru sanatate in școli, fara acord parental, in condițiile in care Romania conduce clasamentul european al mamelor cu varste sub 15 ani.

Regiunea Nord-Est are cei mai mulți copii cu parinți plecați la munca in strainatate; aproape unu din trei copii are mama plecata. Una din patru mame pleaca pentru ca nu gasește loc de munca in apropiere (Studiu Salvați Copiii Romania)

15:26, 07.03.2024 - 2021 – 2022, numar de aproximativ cinci ori mai mare decat cel inregistrat de ANPDCA. In prezent, majoritatea copiilor cu ambii parinți plecați se afla la varsta pre-adolescenței (11,4 ani); Una din patru mame din Regiunea NE (27%) pleaca pentru ca nu are loc de munca in proximitate (+35% fața de media…

Strigat disperat al unei tinere mame: “Fac apel la toate mamele care iși iubesc copiii sa ma ajute și pe mine, sa nu ma lase fara copilul meu!”

15:36, 15.02.2024 - Matei este un baiețel din Vaslui, are puțin peste un an și jumatate și o lunga lista de diagnostice grave. Atat de grave, incat trupul sau firav va trebui sa suporte o operatie pe cord deschis, peste doar cateva zile. Pentru asta insa are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. 


Ce parere ai despre aceasta stire?