Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Ședința Guvernului, cu protest la ușă: „Nu furați de la pensionari. Rușine”

Publicat:
(live) Ședința Guvernului, cu protest la ușă: „Nu furați de la pensionari. Rușine”

Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de persoane, ridicate de poliția care a intrat in Universitatea Columbia, unde protestatarii pro-palestinieni au ocupat o cladire a campusului

08:45, 01.05.2024 - Polițiștii au intrat marți seara in Universitatea Columbia din New York, unde o cladire era ocupata de aproximativ 24 de ore de studenții care protesteaza fața de razboiul din Fașia Gaza și care au refuzat sa demonteze corturile instalate in campus, relateaza agenția Reuters, citata de News.ro.Marți…

(video) „Ajunge sa furați!”. BCS, protest la Ministerul Finanțelor: „Politicile financiare PAS duc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”

14:05, 04.04.2024 - Manifestație in fața Ministerului Finanțelor. Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au protestat „impotriva politicilor financiare PAS care conduc la creșterea prețurilor, degradare și saracirea populației”. „Ajunge sa furați!”, „Rușine”, au scandat manifestanții.

(video) Protest „Amiaza impotriva lui Putin” la Ambasada Rusiei la Chișinau. Manifestanții au scandat: „Rușine, voi votați un criminal”

15:00, 17.03.2024 - Un protest „Amiaza impotriva lui Putin” a fost organizat la Ambasada Rusiei la Chișinau. Un grup de oameni a protestat astazi, 17 martie, in fața sediului Ambasadei, in timp ce cetațenii așteaptau randul pentru a-și exercita dreptul la vot in cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia. Cel puțin asta…

Gigi Becali, spectacol dupa Voluntari - FCSB: „Coman, nu iți e rușine? Nu ai voie sa faci așa ceva”

08:00, 01.03.2024 - Voluntari - FCSB 1-2. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a ramas impresionat de prestația lui Florinel Coman (25 de ani), extrema bucureștenilor. Coman a intors soarta meciului cu o „dubla” in repriza a doua, in interval de 6 minute ('48, '54). Primul gol, un șut cu interiorul la colțul lung, din…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Tzanca Uraganu, audiat de polițiști din cauza unor bani falși/ Cum se apara manelistul: „Nu va e un pic de rusine?!”

11:46, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu, un nume cunoscut in randul cantareților de manele și al celor care asculta acest gen de muzica, a dat recent declarații in fața polițiștilor. Cantarețul Tzanca Uraganu a fost chemat si a dat declarații la poliție, intr-un dosar legat de bani falsi. Cunoscutul cantaret de manele se apara…


Ce parere ai despre aceasta stire?